Sparle si soparle

duminică, 31 mai 2009

Sparle si soparle

• La şedinţa Consiliului Local de săptămâna trecută, primarul Mircia Gutău le-a promis liberalilor că din 2012 nu vor mai exista în acest for. Supărat că liberalii s-au opus la toate investiţiile din Râmnic, primarul Gutău a mai completat că nici ţiganii din zona Argintari nu-l vor mai vota pe un anumit consilier local.

• Tot în aceaşi şedinţă, consilierul Ion Matei s-a ascuns... după deget, declarând ironic că votează toate propunerile primarului Mircia Gutău de teamă ca din 2012 să nu dispară din Consiliul Municipal şi grupul PSD.

• Compania Distrigaz Sud a găsit o metodă „modernă” de a-şi mai rotunji veniturile: trece pe facturile vâlcenilor lucrări care ar fi trebuit incluse în preţul final aprobat de ANRE. Astfel, aceştia au pus pe ultimele facturi rubrica de „verificare contoare”, iar fiecare vâlcean este obligat să cotizeze cu suma de 350.000 lei vechi.

• Unii poliţişti comunitari din Râmnicu Vâlcea se plâng că nu au beneficiat de instruire pe bani europeni, aşa cum ne-a precizat recent purtătorul de cuvânt al Primăriei. Aceştia spun că nici măcar nu au văzut calculatoarele ultraperformante „achiziţionate“ pe bani europeni şi că ei fac instruirea în…teren.

• Fratele mai mic al directorului de la Casa de Asigurări face lobby puternic pe lângă preşedintele Consiliului Judeţean pentru ca RAJDP să lucreze cu o firmă de construcţii, „prietenă“ de-a lui. Lucian Rădulescu, consilierul personal al lui Ion Cîlea, îşi dedică întreaga activitate la Consiliul Judeţean „lustruitului de pantofi“ şi traficului de influenţă cu iz de semilegalitate. Firma are legătură cu numele Becşenescu şi localitatea Păuşeşti Otăsău.

• Localnicii din Stoileşti sunt în culmea disperării datorită vulpilor, care s-au înmulţit exagerat şi fac ravagii în gospodării. Numai în ultimele zile câteva zeci de orătănii au fost înhăţate de viclenele din poveste. Autorităţile sanitar-veterinare ar trebui să trimită în zonă o echipă pentru a preveni apariţia unui focar de rabie.

• La Cocoşul de Hurez, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a venit cu un comando de pesedişti pentru a-l intimida pe preşedintele Traian Băsescu. Numai că şeful statului s-a dus exact în mijlocul social-democraţilor, s-a salutat şi pozat cu ei, fapt ce l-a iritat profund pe liderul PSD Vâlcea.

• Un consilier local, care de obicei conduce cam imprudent, s-a răsturnat recent cu maşina. Tânărul politician a scăpat ca prin urechile acului cu o sperietură groaznică şi  cu câteva zgârieturi.

• Consiliul Local al comunei Dăeşti va fi dizolvat marţi, 2 iunie, de justiţia vâlceană. Reamintim că datorită neglijenţei, neatenţiei şi ignoranţei primarului Dobre, Consiliul Local nu s-a întrunit, conform legii, de-a lungul a trei luni. Legea prevede clar în acest caz: dizolvarea forului legislativ local şi organizarea de noi alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe