Poliţiştii agresori din Ialomiţa s-au ales cu dosar penal

duminică, 31 mai 2009

Cazul „Felix Bojan“

Poliţiştii agresori din Ialomiţa s-au ales cu dosar penal

Împotriva poliţiştilor ialomiţeni, care l-au agresat la începutul lunii mai pe omul de afaceri vâlcean Felix Bojan, a fost demarată urmărirea penală. În interpelarea adresată pe această temă ministrului Administraţiei şi Internelor de deputatul Cristian Buican se arată: „Numitul Bojan Felix s-a adresat cu o plângere atât instanţei de judecată, cât şi Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa, precum şi dumneavostră personal.

Astfel, în data de 05.05.2009, pe raza judeţului Ialomiţa, Bojan Felix şi mama acestuia au fost agresaţi de trei agenti de poliţie aflati în stare de ebrietate, fapt care, dacă se dovedeşte a fi adevărat, constituie o încălcare gravă  a statului de drept.“ „Ziarul de Vâlcea“ a mers pe firul acestui eveniment şi a contactat conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa pentru a afla dacă respectivii agenţi de poliţie au fost sancţionaţi în vreun fel. Astfel, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Daniela Saloru ne-a informat că:

„În referire la solicitarea dumneavoastră, adresată acestei unităţi de poliţie la data de 21 mai a.c., vă informăm că aspectele prezentate în cuprinsul articolului fac obiectul unui dosar penal înregistrat la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, dosar ce a fost înaintat la data de 27 mai a.c. Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa în vederea declinării competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Totodată, conducerea Inspectoratului vă face cunoscut faptul că dezaprobă cu fermitate comportamente de genul celor reclamate de petent.“ Vom urmări cu maximă atenţie evoluţia acestui caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe