Luminiţa Huţupan, plimbată prin tribunale de firma “penalăÔÇ£ ROVIMET

duminică, 31 mai 2009

Luminiţa Huţupan, plimbată prin tribunale de firma „penală“ ROVIMET

Luminiţa Huţupan Dinu a dat în judecată firma Rovimet pentru că s-a branşat ilegal la reţeaua de canalizare a casei sale

Cel mai bun portar pe care l-a avut handbalul feminin românesc, Luminiţa Huţupan Dinu, nu are parte de linişte după ce s-a retas din handbal. Fostul goal-keeper al "naţionalei" României are probleme cu o firmă vîlceană care s-a branşat ilegal la reţeau proprie de canalizare a locuinţei sale.

„Societatea Rovimet Rm. Vîlcea a construit două blocuri de locuinţe în vecinătatea casei mele cu scopul de a comercializa acele apartamente. Acţionarul principal, domnul Constantin Popescu, a vîndut acele apartamente, fără ca oamenii să ştie că au cumpărat nişte locuinţe care nu au canalizare!“, a declarat Luminiţa Huţupan Dinu. „Rovimet SA nu a obţinut de la Primărie avizul pentru reţeaua de canal şi a găsit de cuviinţă să se branşeze la ţeava mea, pusă pe banii mei în 2004, fără a-mi cere acordul!“, a adăugat handbalista.

„Nu că nu am bunăvoinţă şi că aş vrea să-i las pe acei oameni fără canalizare, dar ţeava mea nu suportă debitul de apă menajeră decît la trei-patru case. Ori, firma Rovimet SA a vîndut nu mai puţin de 24 de apartamente. Dacă o să-i las, o să mă trezesc cu mizeria în casă într-o zi“, a spus supărată Luminiţa.

Aceasta a sesizat Poliţia, dar şi firma care se ocupă cu reţeaua de apă şi canal. Pentru că reprezentanţii Rovimet SA nu s-au debranşat de bunăvoie, Luminiţa a venit cu executorul judecătoresc. Nici acest lucru nu a fost de nici un folos. Chiar dacă Rovimet a pierdut procesul şi a fost debranşată cu executorul judecătoresc, în noaptea imediat următoare s-au legat din nou la ţeava proprietatea handbalistei. „E ca în filmele de groază, ziua îi taie, noaptea se rebranşează. Acum le-am deschis dosar penal şi sper să se rezolve problemele. Doar nu sîntem în junglă. Popescu a vîndut acele apartamente, fără ca oamenii să ştie că au cumpărat nişte locuinţe care nu au canalizare!" “, a încheiat Luminiţa.

Cine este Constantin Popescu?

Acţionarul majoritar al SC Rovimet SA, cu care se judecă Luminiţa Dinu, e recunoscut în Rm. Vîlcea ca o persoană controversată, care a avut mari probleme. A devenit celebru după ce s-a autodenunţat în 2006 la DNA pentru că a dat mită viceprimarului de atunci, Nicolae Dicu. Arestaţi după aceea, viceprimarul şi primarul Rîmnicului, Mircia Gutău, au cîştigat în instanţă procesele, Gutău fiind ales pentru un nou mandat în fruntea urbei de pe Olt. Presa vîlceană a alocat spaţii largi omului de afaceri pentru că a escrocat mai multe firme vîlcene, dar şi oameni de afaceri. • Marian Ursescu (Gazeta Sporturilor)
NR-Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe