Sparele si soparle

miercuri, 27 mai 2009

Sparele si soparle

• Primăria Râmnicului a inaugurat cu mare fast adăpostul pentru câinii comunitari de la Feţeni. O investiţie inutilă, în care au fost cheltuite miliarde de lei şi care nu va avea ca efect diminuarea numărului de patrupede care îşi fac veacul pe străzile municipiului.

• Văzând că nu mai are sponsor pentru publicaţia sa virtuală, iar la Televiziunea Etalon nu prea curgeau euroii, „inginerul de ziare” s-a reprofilat şi s-a ascuns la cea mai de succes televiziune regională, sub titulatura de director executiv. Astfel, omul nostru a împuşcat doi iepuri deodată: are finanţare pentru ziarul său şi are un venit care să-i asigure o „masă“ îmbelşugată.

• Fostul secretar de partid pe secţie de la UZUC este foarte aproape de a da lovitura vieţii, după ce zece ani a jucat Solitaire într-o redacţie de cotidian local: postul de şef al Direcţiei Copilului Vâlcea. În acest sens, „ziaristul” l-a terorizat pe preşedintele Ion Cîlea până ce acesta a cedat, promiţându-i pentru a 265-a oară că îi va da ciolanul mult visat. Mare greşeală!

• Mare luptă se dă în aceste zile pentru cele cinci posturi din cadrul viitoarei Comisii de Evaluare a Persoanelor cu Handicap. Deja, există voci care spun că s-au plusat zeci de mii de euro pentru a intra în această comisie, însă „investiţia” va fi amortizată rapid, după câteva luni de funcţionare a comisiei.

• Directorul ajuns la Ap(e)ă, Ion Matei, a fost văzut luni, 25 mai, prin Parcul Zăvoi, discutând la umbra unei sălcii cu doi oameni de afaceri. Se vede treaba că directorul nu pierde timpul cu rapoarte sau cu inspecţii pe teren!

• Iată ce scrie www.pitesteanul.ro despre averea directorului dublu-media Smeoreanu: „Are două case relative mici, în localitatea Albota. Posedă două maşini: un Rover din 2004 şi un Citroen C4 nou. În ceea ce priveşte conturile bancare, Gheorghe Smeoreanu declară că nu are decât banii de rulaj, care să permită o bună desfăşurare a activitatilor firmei (nr – poate a PF-ului) pe care o coordonează.“

• Sincer, nu doream sã mai scriem vreodatã ceva despre o publicaţie cu profil sportiv din Vâlcea, cu al cãrui director ne aflãm într-un proces de calomnie şi insultã. Îi respectãm pe cei mai mulţi dintre oamenii care lucreazã acolo: tineri valoroşi, oneşti prin intenţiile lor. Totuşi nu putem sã trecem cu vederea unul dintre cele mai „infecte“ titluri publicate în presa vâlceanã de la înfiinţarea ei, ca institutie, pânã în zilele noastre. Un titlu jenant, pe prima paginã, care bagã în budã (scuzaţi expresia) presa localã în ansamblul ei: „Ilie Amuzan, la gurã pãpuşã, la cur mãtuşã“. Alte comentarii sunt de prisos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe