Râmnicenii, dezinteresaţi de cabina multimedia

miercuri, 27 mai 2009

Râmnicenii, dezinteresaţi de cabina multimedia

De la sfârşitul săptămânii trecute, cabina multimedia amplasată la Râmnicu Vâlcea a fost ridicată. Vâlcenii au avut ocazia să îşi spună păsurile în faţa unei camere de luat vederi, mesaje care ulterior vor ajunge la europarlamentari. Cabina multimedia a fost instalată la Râmnic şi în alte trei oraşe din ţară, fiind o ocazie pentru râmniceni de a vorbi deschis despre problemele şi aşteptările pe care le au de la europarlamentarii români.

Cu toate acestea, sătui de promisiuni şi de politică, râmnicenii s-au arătat total dezinteresaţi de acest mod de comunicare. Doar patru persoane s-au prezentat la cabina multimedia, unde au acceptat să vorbească în faţa unei camere de filmat. Restul oamenilor au preferat să treacă pe lângă această cabină, să se uite şi să plece mai departe, fiind convinşi că mesajele şi doleanţele românilor nu mai contează de mult timp pentru politicienii români.

Unii dintre ei au renunţat la ideea de a transmite un mesaj europarlamentrarilor în momentul în care au aflat că vor fi filmaţi. Totuşi, cele patru persoane care au avut curajul de vorbi indirect cu viitorii europarlamentari au lăsat cam aceleaşi mesaje: vor bani de la Uniunea Europeană. Uşile cabinei multimedia au fost închise vineri seara, în jurul orei 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe