înmormântarea unui mare spirit critic din judeţul Vâlcea...

miercuri, 27 mai 2009

Înmormântarea unui mare spirit critic din judeţul Vâlcea...

Cunoscutul ziarist şi publicist vâlcean Tudor Iosifaru, a încetat din viaţă duminică, la Bucureşti, în urma unei boli nemiloase. Miercuri, 27 mai, la Cimitirul „Sfântul Ion” din Râmnicu Vâlcea a avut loc înmormântarea celui care a fost un mare îndrumător pentru mulţi ziarişti vâlceni şi un mare spirit critic al vieţii politice, sociale şi economice din judeţul Vâlcea.

Tudor Iosifaru s-a născut la 29 mai 1965. În anul 1989, a absolvit Facultatea de Filologie (1989, specializarea limba şi literatura engleză) a Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca. În studenţie a fost redactor la celebra revistă universitară de cultură clujeană „Echinox”.

A lucrat la Curierul de Vâlcea, Monitorul de Vâlcea, RTV Etalon, Vocea Vâlcii, în calitate de reporter şi redactor. A fost corespondent teritorial la Expres Magazin, Evenimentul Zilei, BBC - World Service (unde a beneficiat de o bursă în perioada 1994-1996) şi Agenţia Agerpress. Dumnezeu să-l odihnească!
• Redacţia


Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Pe cerul înstelat al mass-media s-a stins o stea. Tudor Iosifaru - distins ziarist şi bun prieten, ne-a părăsit pentru o lume mai bună. Plecarea lui ne-a întristat sufletele şi ne îndeamnă către meditaţia asupra a ceea ce este trecător şi ceea ce este veşnic. Pe 29 mai ar fi împlinit 44 de ani. Moartea lui lasă un gol imens în sufletele noastre, cei care l-am cunoscut şi respectat. Tudor Iosifaru nu mai este… Dumnezeu să-l odihnească!
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

• Preşedinte PNL Vâlcea, ing. Emilian Frâncu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe