Sparle si soparle

duminică, 24 mai 2009

Sparle si soparle

• Covoarele de iarbă pe care le pune Primăria Râmnicului în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor nu o să reziste nici măcar 12 luni. Avem exemplul covoarelor puse de primărie la locul de joacă de la Cina, şi care au fost măturate de prima ninsoare care s-a abătut asupra zonei. Cu toate că nimeni nu a fost tras la răspundere, angajaţii ADP s-au grăbit să pună la acelaşi loc de joacă iarbă „clasică”.

• Săptămâna aceasta, fosta consilieră judeţeană şi fosta viceprimăriţă din Horezu, Vetuţa Ciocan, va trece prin focurile examenului pentru postul de directoare la Direcţia pentru Cultură Vâlcea. Deja, soţul ei, Valentin Ciocan, şi-a aranjat un post călduţ, după ce a fost instalat de conservatori în fotoliul de şef al Casei Corpului Didactic. Sunt, iată, unii politruci care cad în...sus.

• Ediţia din acest an a Cocoşului de Hurez va avea un oaspete de seamă – ministrul Turismului, Elena Udrea. Chiar dacă are o reuniune politică pe litoral, ministresa blondă va veni cu elicopterul la Horezu fix în data de 30 mai 2009, pentru a onora astfel invitaţia primarului democrat liberal Constantin Niţu.

• Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Daniela Salaoru, este cam ruptă de realităţile secolului XXI. Contactată de ziarul nostru pentru a ne transmite un punct de vedere referitor la agresiunea poliţiştilor ialomiţeni (subiect tratat în pagina 9), madama poliţistă ne-a spus că ne va răspunde peste...două săptămâni. Măi doamna Garcea cu fustă, păi tu îţi imaginezi că noi aşteptăm atâta amar de timp pentru un articol de presă? Cere-te afară din funcţie şi mergi la reeducare „miliţienească“ cu pulanul pe neuronii obosiţi.

• Conducerea PD-L Vâlcea este supărată pe preşedintele Ion Cîlea pentru că acesta refuză se demareze negocierile în vederea împărţirii caşcavalului în instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea. Având în vedere că orice propunere de schimbare sau numire de directori trebuie să treacă de votul din plenul CJ Vâlcea, este greu de anticipat dacă Ion Cîlea şi PSD vor găsi „resurse” pentru permutări de cadre la nivelul instituţiilor din subordine.

• Întregul tiraj al unui cotidian local care se distribuie gratuit în Râmnicu Vâlcea este palmat de unii angajaţi ai CFR. La punctul de distribuţie de la Gară funcţionează o adevărată reţea de „furnizori” care predau baloturile întregi de ziare muncitorilor de la CFR.
  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe