Cosmin Ghiţă devine director la Statistică

duminică, 24 mai 2009


Cosmin Ghiţă devine director la Statistică

În conformitate cu prevederile Ordonanţei de Guvern nr. 37/22.04.2009 privind unele măsuri de îmbunătăţire a activităţii administraţiei publice, în perioada 18-20 mai 2009, la sediul Institutului Naţional de Statistică a avut loc evaluarea dosarelor şi proiectelor de management pentru ocuparea funcţiilor de director coordonator şi director coordonator adjunct în cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică Vâlcea. Andrei Cosmin Ghiţă a obţinut 83,3 de puncte din 100 posibile si a fost declarat admis pentru funcţia de director coordonator al DJS Vâlcea.

Ioana Badea a fost declarată câştigătoare a postului de director adjunct coordonator al DJS Vâlcea. Pentru încheierea contractului de management, Andrei Cosmin Ghiţă şi Ioana Badea se vor prezenta la Institutul Naţional de Statistică în data de joi, 28 mai 2009. Cosmin Ghiţă Junior a mai lucrat la Prefectura Vâlcea şi la Primăria Vlădeşti.  Trebuie să mai precizăm că au fost respinse contestaţiile depuse de Sorin Statie şi Emilian Lazăr la Institutul Naţional de Statistică. Proiectul de management al lui Andrei Cosmin Ghiţă a fost elaborat pentru o perioadă de patru ani şi a cuprins următoarele: identificarea problemelor existente în domeniul de activitate al serviciului public deconcentrat; obiective şi direcţii de acţiune pentru eficientizarea domeniului de activitate al instituţiei şi pentru îmbunãtãţirea actului managerial;

dezvoltarea competenţelor profesionale ale personalului din subordine; aplicarea principiilor de eficienţã, eficacitate şi economie în gestionarea mijloacelor financiare şi a resurselor umane şi materiale ale instituţiei respective; propuneri de îmbunãtãţire a colaborării instituţionale; prezentarea activităţilor desfăşurate de DJS Vâlcea ca unitate subordonată INS, propuneri de perfecţionare a activităţii, de perfecţionare a Programului anual al Cercetărilor Statistice, a Programului Multianual al Statisticii Oficiale din România, a Strategiei statisticii oficiale din România. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe