63 de disponibilizati de la Oltchim SA si-au ridicat platile compensatorii de la casieria AJOFM Valcea

miercuri, 20 mai 2009

 AJOFM VALCEA VA ACHITA TOATE PLATILE COMPENSATORII DISPONIBILIZATILOR DE LA OLTCHIM SA

    Asa cum este cunoscut, in data de 13 mai 2009,  primii 63 de disponibilizati de la Oltchim SA si-au ridicat platile compensatorii de la casieria AJOFM Valcea.
 

 Incepind cu miercuri 20 mai 2009 si restul de 280 de persoane, cuprinse in Deciziile Curtii de Apel Pitesti, vor primii drepturile stabilite de instanta.

    Pentru a evita aglomeratia si  conform calendarului operatiunilor de ridicare de numerar prin Trezoreria Statului, conducerea AJOFM Valcea a intocmit un program pe zile conform caruia, persoanele in cauza  se vor  putea prezenta la sediul institutiei noastre din Rm Valcea Strada Dacia nr. 8 etajul II. Ridicarea sumelor se va face pe baza unui bon de ordine care se va ridica intre orele 9.00 –12.00 conform tabelului de mai jos , tabelul nominal cu persoanele beneficiare fiind afisat la sediul institutiei noastre.

Pentru evitarea eventualelor neajunsuri, facem apel ca persoanele in cauza sa se prezinte pentru a-si ridica bonul de ordine si respectiv platile compensatorii numai in ziua si intre orele mentionate in planificarea de mai sus.
Precizam ca protectia valorilor si ordinea publica vor fi asigurate, conform legilor in vigoare, de autoritati specializate, cu personal calificat.

Conducerea AJOFM Valcea multumeste pe aceasta cale, domnului  Ion Cilea, presedinte al  Consiliului Judetean Valcea si domnului Dumitru Nicu Cornoiu Secretar de Stat in cadrul Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale care au facut demersurile necesare la Ministrul Muncii,  domnul Marian Sarbu pentru rezolvarea situatiei disponibilizatilor de la SC Oltchim SA –subunitatile : Complexul de pasari Avicola Babeni, Fabrica de nutreturi combinate FNC Babeni, Complexul de porci Suinprod.
    
DIRECTOR EXECUTIV

BARBU CRISTIANA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe