Patru persoane rănite grav într-un accident pe DN7

duminică, 17 mai 2009

La un pas de moarte:

Patru persoane rănite grav într-un accident pe DN7

Patru persoane au fost grav rănite săptămâna trecută în urma unui accident rutier petrecut pe DN7, în localitatea vâlceană Călimăneşti, în punctul Lotrişor. Şoferul unei autoutilitare marca Mercedes Vito condusă spre Râmnicu Vâlcea a intrat pe contrasens, ciocnindu-se violent cu un tir care se deplasa către Sibiu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul de origine sârbă a apăsat pe pedala de acceleraţie şi s-a angajat într-o depăşire periculoasă într-o curbă.

Microbuzul este înmatriculat în Bulgaria, iar pasagerii din microbuz erau naţionalitate bulgară. În urma impactului, şoferul bulgar a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, iar alte trei persoane pasagere în aceeaşi maşină au fost grav rănite din cauza impactului violent. „Membrii echipajelor SMURD (un echipaj de descarcerare şi două echipaje de acordare prim ajutor), din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor în cazul a patru persoane care au fost victime în urma produceri unui accident rutier.”, a declarat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Şoferul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, iar ceilalţi trei pasageri la Râmnicu Vâlcea. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de câteva ore, pe durata intervenţiei.
Un accident mortal s-a produs însă la sfârşitul săptămânii la Prundeni, unde Dorin Criveanu (35 de ani), din comuna  Poiana Mare, judeţul Dolj a intrat cu autoutilitara pe care o conducea în depăşirea unei biciclete, condusă de Ion Cârstea (63 de ani) şi l-a  acroşat pe biciclist, care a murit pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe