Un râmnicean a decis să îşi facă singur dreptate cu arma

miercuri, 13 mai 2009

Nemulţumit că a fost nevoit să oprească maşina,

Un râmnicean a decis să îşi facă singur dreptate cu arma

• Stropiţi şi împuşcaţi

Confruntare cu focuri de armă în municipiul Râmnicu Vâlcea în seara zilei de 1 mai. Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi că la ieşirea din Piaţa Ostroveni a avut loc o altercaţie între mai multe persoane şi s-au auzit focuri de armă. Echipajul care a ajuns la faţa locului a stabilit că între Mihail G. (25 de ani) din Râmnic şi alte patru persoane a avut loc un conflict spontan, generat chiar de acesta. Motivul este unul stupid.

Bărbatul se afla la volanul propriul autoturism în momentul în care a trecut pe lângă cele patru persoane pe care le-a stropit, carosabilul fiind plin de bălţi în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele zile. Grupul de patru persoane a strigat imediat după şofer, tinerii fiind iritaţi de faptul că i-a udat. Mihail G. a oprit autoturismul, iar de aici şi până la un scandal de proporţii a mai fost doar un pas.

Şoferul a deschis portiera şi a tras două focuri către ei, cu pistolul cu bile pe care îl deţinea. Una dintre bile l-a lovit în braţul stâng pe Nicolae T., din Rm. Vâlcea, bila de cauciuc fiind găsită înfiptă în mâneca hainei acestuia. Pistolul a fost ridicat de poliţişti, care au stabilit că bărbatul îl deţine legal, fiind vorba de o armă neletală.

Deşi el a tras cu pistolul, Mihail a depus şi el o plângere la poliţie pe data de 1 mai, în timp ce victima s-a deplasat la poliţie. În prezent se efectuează cercetări de poliţiştii Biroului Arme, Explozibil şi Substanţe Toxice pentru a se stabili legalitatea folosirii armei şi, în acelaşi timp, în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medico-legale, se va face încadrarea juridică a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe