• Deputatul Buican vrea să-şi salveze comuna natală de la colaps financiar

duminică, 10 mai 2009

Comuna Perişani, în pragul falimentului

• Deputatul Buican vrea să-şi salveze comuna natală de la colaps financiar

    Marţi, 05.05.2009, deputatul Cristian Buican a mai adresat o întrebare Guvernului Boc, de această dată, Ministrului Administraţiilor şi Internelor, Dan Nica. Astfel, deputatul liberal i-a prezentat situaţia dezastroasă din comuna Perişani, administraţia locală din această localitate fiind în pericol de a intra în faliment, din cauza neimplicării autorităţilor publice judeţene şi centrale, conduse de PD-L şi PSD.

    Deputatul Cristian Buican i-a prezentat ministrului Dan Nica faptul că din cauza unei alunecări de teren care a afectat un drum realizat pe proiect Sapard, a cărui recepţie a avut loc în toamna anului 2008. Mai mult, autoritatea publică locală din Perişami a primit o avertizare de la Comisia Antifraudă, că în cazul în care drumul respectiv nu va fi reabilitat, localitatea Perişani va fi nevoita sa restituie suma de  2,2 milioane lei.

    Cristian Buican i-a reamintit ministrului Dan Nica faptul că a fost anunţat în mai multe rânduri de faptul că judeţul Vâlcea se confruntă cu o problemă gravă a alunecărilor de teren, lipsa de reacţie a Guvernului conducând la existenta unor astfel de situaţii ca cea din Perişani. Deputatul liberal îşi exprimă dezamăgirea faţă de modul în care Ministerul Administraţiilor şi Internelor este condus, considerând inadmisibilă inexistenta unei reactii a guvernului la nevoile autorităţilor publice locale, mai ales într-o astfel de situaţie.
       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe