Directorul miliardar Stoica plânge de mila Maternităţii

duminică, 10 mai 2009

Management defectuos!

Directorul miliardar Stoica plânge de mila Maternităţii

Unitatea medicală care are datorii uriaşe mai poate funcţiona aproximativ trei săptămâni în cazul în care nu se iau măsuri urgente pentru a se rezolva problema datoriilor. Stocul de medicamente este în prezent aproape de epuizare, iar săptămâna aceasta spitalul va intra în criză. „Am reuşit să achiziţionăm pentru o perioadă de trei săptămâni oxigen care ne-a costat aproximativ 80.000 de lei, dar stocul de medicamente necesare se epuizează în fiecare zi. Riscăm să nu mai putem rezolva urgenţele.

Firma care ne distribuia medicamente ne-a dat în judecată şi a câştigat procesul, iar în curând ne vor fi sistate şi alimentele. În acest moment nu ne putem asigura nici măcar fondul de salarii, dar să mai scăpăm şi de datorie”, este de părere medicul Marian Stoica, directorul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie. Datoria Maternităţii se ridică în prezent la 2,5 milioane de lei noi, iar zilnic se acumulează noi datorii pentru utilităţi, materiale sanitare şi medicamente.

Furnizorii sunt decişi să nu mai păsuiască spitalul, iar pentru fiecare pacient, CAS-ul decontează doar 1.080 de lei. „La 194 de paturi cu 1.080 de lei de pacient nu ne acoperim nici salariile întregi. Riscăm să dăm cu cheia peste o lună dacă nu se remediază situaţia. Dacă suntem preluaţi de Consiliul Judeţean sau de cel Local, atunci, situaţia se poate remedia." – mai spune directorul unităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe