Crin Antonescu este foarte iubit în Ţara Loviştei

duminică, 10 mai 2009

Crin Antonescu este foarte iubit în Ţara Loviştei

 
 
În Ţara Loviştei, o parte a colegiului senatorial   pe care îl reprezintă Emilian Frâncu, oamenii sînt din ce în ce mai dezamăgiţi  de  măsurile adoptate de actualul guvern. La întâlnirile săptămânale cu cetaţenii, mulţi   s+au plâns senatorului Frâncu de  aplicarea impozitului forfetar, care va lăsa pe drumuri familii întregi. Bătrânii spun că parcă retrăiesc inceputurile staliniste ale comunismului când oamenii de valoare erau daţi la o parte  pentru a fi promovaţi activiştii de partid şi din gospodăria ţăranului se lua pâna şi oul de sub cloşcă.

? Am  fost impresionat de tristeţea acestor oameni , dar şi de faptul că am constatat că, in Ţara Loviştei  Crin Antonescu este foarte iubit. Mi+au spus cei cu care am stat de vorbă?.

 La Racoviţa , Emilian Frâncu s+a angajat să  doteze bisericile cu staţii de amplificare şi aparate de aer condiţionat şi să se ocupe de rebilitarea terenului de fotbal din localitate. ? In condiţiile în care actualul guvern a stopat finanţarea pe Ordonanţa 7  tocmai a proiectelor care vizau construcţia unor terenuri de sport în mediul rural trebuie să facem ceva pentru că toate datele arată faptul că , din cauza sedentarismuluii şi a alimentaţiei deficitare, starea de sănătate a populaţiei se degradează?  a mai spus Emilian Frâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe