Ciudăţenii la audienţele viceprimarului Veţeleanu

duminică, 10 mai 2009

Ciudăţenii la audienţele viceprimarului Veţeleanu

Un râmnicean şi-a montat „turbină“ în apartament

Peste 20 de persoane s-au prezentat la audienţele acordate miercurea trecută de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, problemele sesizate de aceştia fiind dintre cele mai diverse. Astfel, administratorul unui bloc de pe strada Mihai Viteazu a sesizat că unul din locatarii imobilului şi-a montat turbina şi scurgerea aferente instalaţiei de aer condiţionat din apartamentul său nicăieri altundeva decât în casa scării.

Un alt cetăţean a cerut să se limiteze numărul de autovehicule pe care un proprietar le poate lăsa în parcarea aferentă blocului în care locuieşte. În fine, un locuitor al străzii Lespezi a solicitat scoaterea limitatorului de viteză amplasat în dreptul gospodăriei sale, deşi acest limitator a fost montat de către municipalitate tocmai la solicitarea unor locuitori din zonă.

Printre altele, s-a mai reţinut spre analiză asfaltarea unei parcări din zona Şcolii Generale nr. 2 din Traian, pe strada Nicolae Epure, iar o persoană care locuieşte pe strada Toamnei a fost informată că lucrările la reţeaua de alimentare cu apă de pe această arteră de circulaţie sunt prevăzute pentru acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe