Miniştrii răspund nesatisfăcător la interpelările parlamentare

duminică, 3 mai 2009

Senatorul Emilian Frâncu:

Miniştrii răspund nesatisfăcător la interpelările parlamentare

Senatorul liberal Emilian Frâncu a cerut recent actualului Guvern să nu ignore tânăra generaţie. „Greu de explicat de ce actualul Guvern pe de o parte afirmă ca este preocupat de grija faţă de tineri dar, de fapt, măsurile adoptate nu fac decât să dezamăgească.”, afirmă Frâncu. Senatorul liberal a stat de vorbă cu mulţi tineri şi le-a ascultat problemele. În această săptămână, Frâncu a primit răspuns la şase dintre interpelările adresate membrilor cabinetului Boc.

„La interpelarea „Măsuri in beneficiul tinerei generaţii” am primit un răspuns total nesatisfăcător. Limbajul de lemn nu rezolvă cu nimic lipsa de locuri de muncă, lipsa activităţii sportive şi nu redă speranţa tinerilor că ar putea să beneficieze de măsuri active care să îi ajute să se realizeze. Dacă adăugăm şi faptul că actualul ministru al Educaţiei şi Cercetării, Ecaterina Andronescu s-a gândit să reformeze învăţământul reducând orele de educaţie fizică din programa şcolară,

că profesorii nu sunt plătiţi, iar tinerii care ar vrea să înceapă o afacere constată că li se pun noi impozite, imaginea devine sumbră.” – ne-a declarat Emilian Frâncu. Senatorul liberal a remarcat şi faptul că „tot din grijă faţă de populaţie” guvernanţii au sistat plăţile pe Ordonanţa 7 pentru proiectele care vizează construirea unor terenuri de sport în mediul rural preocupându-se, în schimb intens de plasarea oamenilor din PSD şi PDL în posturi cât mai calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe