Bursa generala a forţei de muncă 24 aprilie 2009

miercuri, 22 aprilie 2009

Bursa generala a forţei de muncă  24 aprilie 2009

O SANSA PENTRU FIECARE

Pentru a veni in sprijinul solicitantilor de loc de munca si a angajatorilor, ANOFM organizeaza in data de 24 aprilie 2009 in toate judetele tarii Bursa generala a fortei de munca.

In judetul nostru bursa este organizata la Rimnicu Valcea de catre AJOFM Valcea si se va desfasura la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, strada Calea lui Traian, nr. 98, loc. Rm. Vâlcea. Angajatorii se vor prezenta pina la ora 9.00 urmind ca actiunea propriu zisa sa inceapa la ora 9.30.

Avind in vedere contextul economico-financiar mondial si national, Bursa generala a fortei de munca devine o actiune foarte importanta, iar in acest sens si-au anuntat prezenta domnul Dumitru Nicu Cornoiu - Ministru Secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale , Prefectul de Valcea domnul Remus Grigorescu, Presedintele Consiliului Judetean Valcea domnul dr.ing Ion Cilea precum si alti demnitari din cadrul Ministerului Muncii si Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Pina in prezent, pentru acest eveniment, la nivelul judetului Valcea au fost comunicate de catre angajatori 330 de locuri de munca vacante, existind semnale ca pina vineri numarul acestora sa creasca semnificativ.
Consideram ca aceasta actiune se impunea, avind in vedere ca in ultimele luni balanta fortei de munca locala a suferit modificari majore, in sensul cresterii numarului de someri indemnizati si neindemnizati si diminuarea numarului de locuri de munca oferite.
   
Pe linga activitatea specifica de mediere a locurilor de munca, la bursa de forta de munca vor fi prezentate participantilor o serie de masuri active precum formarea profesionala, subventionarea locurilor de munca, creditarea , consilierea profesionala, informarea privind cariera si altele, care coroborate cu diverse masuri guvernamentale legiferate in acest an, vor putea conduce intr-un termen scurt si mediu la cresterea gradului de ocupare a fortei de munca in judetul Valcea si la nivel national.

Director executiv,
Cristiana BARBU

                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe