Sparle si soaparle

duminică, 29 martie 2009

Sparle si soaparle

• Bosul mezelurilor din Vâlcea, Dumitru Crăciunescu, patronul SC DIANA SRL, figurează la loc de cinste în topul firmelor, care au făcut în anul 2008 afaceri cu statul. DIANA a avut contracte cu diferite instituţii de stat, anul trecut, în valoare de aproximativ 6 milioane euro, adică vreo 240 miliarde lei...vechi. „Să trăiască, la mai mare!“

• Daniel Ştefan Piripliu, deputat PD-L pentru Colegiul 13, din Sectorul 3 al Capitalei, apropiat al primarului Negoiţă, dar şi al lui Silviu Prigoană. DELTA ACM, societate de construcţii, cu sediul în Bucureşti, care câştigă contracte pe bandă rulantă în sectorul trei, cu valoarea de zeci de milioane de euro. Directorul societăţii? Un anume domn Piripliu, întâmplător, frate cu deputatul. Judeţul Vâlcea a intrat în vizorul acestei „frăţii“.

• Cel mai penibil realizator de emisiuni din Vâlcea, cel care are o singură calitate, aceea de a fi fiul tatălui său ne-a muşcat din nou de părţile dorsale. Măi fost Don Juan von VTV nu ne determina să începem să-ţi contabilizăm greşelile gramaticale debitate pe minut de emisie, că va fi vai şi amar de capul tău, justiţiar de carton, „care eşti“!

•  Subprefectul Petre Ungureanu a povestit recent, într-o emisiune cu audienţă spre zero, cum a trăit cea mai mare dezamăgire a vieţii sale în urmă cu câţiva ani, când un ziarist pe care-l credea prieten a scris un articol plin de neadevăruri, crezând că-i face un serviciu. După ce l-a invitat pe jurnalist acasă, la un pahar de vorbă,  acesta a găsit de cuvinţă să scrie a doua zi în ziar că acasă la Petre Ungureanu a fost servit de amanta domnului (care era de fapt soţia) şi că avocatul duce un trai de huzur, având chiar şi piscină (piscina era la vremea respectivă o amărâtă de fântână arteziană de 2/2 mp). Petre, Petre, ai rămas aceeaşi lepră! Despre ziarist e vorba.

• Desemnarea candidatului PD-L Vâlcea pentru europarlamentarele de peste două luni a creat din nou dihonie în sânul organizaţiei judeţene. După episodul Anuţa Handolescu, preşedintele Dorel Jurcan se vede nevoit să-i ţină partea economistului Dan Fiera, în timp ce o altă tabără din interiorul partidului vrea să-l impună cu orice preţ pe consilierul local Cosmin Constantinescu.

• Se aude prin târg că „junele” social-democrat Costi Rădulescu s-ar retrage din fruntea Organizaţiei de Tineret a PSD Vâlcea, lăsând locul unui membru mai capabil şi mai profesionist. După 16 ani, 4 luni, şi 19 zile de conducere neîntreruptă, „pensionarul” Costi Rădulescu va preda frâiele, în sfârşit.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe