Sparle si soparele

miercuri, 25 martie 2009

Sparle si soparele

• Molfăie din dinţii tociţi pe un post TV de cartier. Se chinuie să facă vizibil pe net o făcătură cu pretenţii de publicaţie social democrată dar de fapt o publicaţie care aduce serioase daune liderilor social democraţi. Atacă mizerabil oameni care au făcut carieră în diverse domenii şi care chiar au serioase cunoştiinţe de cultură generală. Un model al infidelităţii şi imoralităţii vorbeşte despre morală.

Le-a făcut loc pe paginile cu număr restrâns de cititori şi altor profitori din generaţia sa. Aproape sexagenari aceşti profitori ai regimului comunist şi oportunişti parveniţi ai perioadei de după Revoluţie scriu acum numai mizerii. Toţi din generaţia lor au beneficiat de locuinţe primite moca de la stat, pe care au plătit o chirie simbolică şi pe care le-au cumpărat apoi cu preţ redus. Ei bine aceşti nemernici scriu acum că este nedrept ca primăria să acorde unor familii tinere, care nu au avut niciodată o locuinţă a lor, să le acorde un apartament în chirie!

Mojicul acesta cu pretenţii de intelectual dă lecţii de democraţie deşi gura lui pute încă a ciolane impregnate cu secera şi ciocanul. Ciolane roase prin toate comunele judeţului unde s-a plimbat prin documentări. De fapt s-a dus să jecmănească şefii de CAP-uri, şefii de cantine, de cooperative meşteşugăreşti, primarii şi directorii de întreprinderi socialiste! Criteriile după care împarte acest decrepit societatea sunt jalnice , imorale şi ilegale!

•  Un cunoscut celibatar, practicant de sporturi extreme se va căsători în curând. Orientat cum îl ştim bănuim că şi-a alesc cu grija naşii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe