Smeoreanu, laş sau gloabă?

miercuri, 25 martie 2009

• Aricol apărut în „Curierul de Râmnic”:

Nu s-a prezentat la testul Cooper!

Smeoreanu, laş sau gloabă?

În urmă cu o săptămână, Dumitru Lovin l-a provocat pe ziaristul - să-i spunem aşa - Gheorghe Smeoreanu - la un test Cooper, în fapt, la o alergare având ca scop demonstraţia pe care Lovin voia să i-o facă. Ce fel de demonstraţie? Aceea că domnul Lovin nu este o gloabă, nici matusalemic, cum afirmase domnul moderator Smeoreanu într-o emisiune a televiziunii Etalon.

Emisiunea a avut şi o continuare, Lovin a cerut un drept la replică, l-a înfruntat pe Smeoreanu violent, i-a propus un test Cooper, ca să se vadă cine este gloaba. Smeoreanu a acceptat testul cu vădită neplăcere şi a promis că va fi pe stadion astăzi. A reafirmat acest lucru chiar la sfârşitul emisiunii, când interlocutor îi era domnul Veronel Rădulescu de la PD-L. Apoi Smeoreanu l-a atacat pe Dumitru Lovin în ziarul Viaţa Vâlcii, în propria sa publicaţie, în discuţii private. A făcut comentarii nepermise cu privire la funcţia domnului Lovin, aceea de consilier al Prefectului pe probleme de agricultură. 

Astăzi, Smeoreanu nu s-a prezentat la testul Cooper. Dacă am fi răi, am comenta că ştim deja cine este matusalemic şi gloabă. Nu suntem şi ne bucurăm că din lipsa de cuvânt şi bărbăţie a domnului inginer de ziare a ieşit un lucru minunat: Lovin a renunţat cu generozitate la partea sa din săptămânalul Arena, adică la 51% din acţiuni, pe care le-a împărţit unor ziarişti de la publicaţia sa. Smeoreanu i-a ajutat astfel, fără să vrea, pe tinerii ziarişti pe care i-a calomniat fară motiv de câte ori a avut ocazia. End of story. (R.T.)

Declaraţie Dumitru Lovin:

„Ştiam că Smeoreanu nu se va prezenta la acestă întrecere amicală. Am vrut să-i demonstrez că nu sunt o gloabă. Eu m-am prezentat la stadion aşa cum am promis. Am cerut ca întrecerea să fie la ora 13.00 pentru că atunci sunt în pauză şi nu vreau ca ziariştii să scrie că lipsesc de la post. Întrecerea putea fi folosită şi ca o reclamă pentru sport. Făceam ceva mişcare şi puteam demonstra că se poate face sport la orice vârstă. Am toată stima pentru ziariştii tineri, pentru că cei bătrâni au ca unică abilitate calomnia pe care o folosesc perfect”.

NR – Titlul ne aparţine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe