Ioan Filip a fost numit subprefect de Vâlcea

miercuri, 25 martie 2009

Guvernul i-a făcut un cadou de ziua sa

Ioan Filip a fost numit subprefect de Vâlcea


Ioan Filip s-a născut în 1957 în Râmnicu Vâlcea. A absolvit actualul Colegiu Mircea cel Bătrân din municipiu apoi Institutul Politehnic Cluj Napoca, Facultatea de Mecanicã în 1983. În urmã cu trei ani a terminat şi studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universitãţii Ecologice, unde a fost coleg cu deputatul Emilian Frâncu. 
Are o familie extrem de unitã. Este împreunã cu soţia sa de când era în clasa a IX-a.

S-au cunoscut la un turneu internaţional de volei la Pleven şi de atunci au format un cuplu. S-au căsătorit în anul doi de facultate. Soţia a urmat Medicina şi în prezent este inspector la CAS Vâlcea. Ioan Filip a lucrat ca inginer stagiar la IUCF apoi a fost detaşat la Tehnofrig Cluj. A revenit în uzina vâlceanã unde a rãmas până în 1995. În 1993 înfiinţase PANONIA SRL, o firmă cunoscută acum în judeţ pentru calitatea lucrărilor de construcţie realizate. 

Filip este mândru cã oamenii sãi au renovat complet Magazinul Cozia, au dat o înfãţişare deosebită Centrului de Afaceri Flandra, showroom-ului Nurvil dar şi unor clădiri din Bucureşti. La alegerile locale de anul trecut Ioan Filip a candidat din partea PDL pentru funcţia de primar al oraşului Băile Olăneşti. Susţinut şi de „Ziarul de Vâlcea” a reuşit să câştige primul tur al alegerilor locale. Dacă primarii s-ar fi ales exact ca preşedinţii de consilii judeţene, Ioan Filip ajungea primar.

Nu a fost să fie, în turul doi a fost învins, la limită, de actualul primar liberal. Însă acum Guvernul României l-a numit subprefect de Vâlcea, în şedinţa de miercuri, exact în preajma zilei sale de naştere. „Ziarul de Vâlcea” îi doreşte multă sănătate un sincer „La mulţi ani !” şi succes în noul post, unul deloc uşor în actuala situaţie de criză economică.! 





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe