Deputatul Dan Mazilu ajută populaţia din Colegiul Bălceşti

miercuri, 25 martie 2009

Deputatul Dan Mazilu ajută populaţia din Colegiul Bălceşti

Deputatul Constantin Mazilu continuă să fie activ şi în Parlament, unde este prezent la toate şedinţele comisiei de Industrii şi Servicii dar şi în teritoriu unde se preocupă atent de fiecare din cele 23 de localităţi ale Colegiului Bălceşti. La Lădeşti a participat la slujba religioasă ţinută de preotul Dumitru Buleu la biserica Cuvioasa Paraschieva şi a avut bucuria de a vedea definitivat noul agiazmatar din curtea lăcaşului de cult a cărui construcţie a finanţat-o.

În Făureşti a purta discuţii cu poliţiştii dar şi cu primarul, discuţii legate de mărirea numărului de infracţiuni şi vandalism din zonă. Parlamentarul social democrat a fost şi pe teren să vadă cum se înlocuieşte ţeava furată de la alimentarea cu apă a unui sat. În Laloşu a văzut situaţia din şcoli şi a promis să intervină la Ministerul Educaţiei pentru deblocarea unor sume necesare extinderii şcolii centrale unde  preşcolarii se înghesuie cu şcolarii în 3 săli dintre care una este fosta cancelarie.

Primarul Ion Toma a prezentat un plan de dezvoltare al comunei şi priorităţile edilitare care necesită finanţări şi sprijin politic în următoarea perioadă. În comuna Sineşti deputatul a stat de vorbă cu mai mulţi oameni cărora le-a promis că va face tot posibilul pentru a obţine banii necesari continurii lucrărilor la alimentarea cu apă. Comuna este condusă de un primar liberal iar deputatul Constantin Mazilu a dorit să asigure populaţia din Sineşti ca şi pe cea din Stăneşti că nu face deosebiri între necesităţile locuitorilor indiferent de culoarea politică a primarilor pe care i-au ales. (T.G)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe