Sparle si soparele

miercuri, 18 martie 2009

Sparle si soparele

• La Congresul liberal vor fi prezenţi 43 de delegaţi vâlceni. Numărul locurilor a fost insuficient pentru a îi mulţumi pe toţi peneliştii care au vrut să fie de faţă la acest eveniment. Aşa că mai mulţi dintre ei vor participa dar în calitate de....jurnalişti. De data aceasta, spre deosebire de alegeri, nu pot face apel la udemerişti pentru a participa în numele lor aşa cum au procedat la alegeri când în secţiiile de votare liberali get beget spuneau că reprezintă UDMR.

• O studentă la fără frecvenţă şi care crede că este directoare de cotidian local, şi-a găsit o nouă preocupare: îşi pune posteriorul moale pe biroul preşedintelui tare Ion Cîlea. Cu o ţigară în colţul gurii, doamna încearcă să-l seducă pe Ion Cîlea în speranţa că îşi pune soţul director la o instituţie deconcentrată.

• Viclean şi inteligent. George este un un fin cunoscător al modului în care funcţionează gândirea „prietenului“ Petre. Probabil că îl urăşte cu-adevărat pe „editorul şef“, altfel nu ne explicăm de ce îl expune pe acesta la situaţii de-a dreptul jenante, prin intermediul site-ului său. I-a pus la dispoziţie o rubrică, în care acesta îşi exprimă liber frustrările de ziarist învechit şi îmbătrânit în rele. Cititorii pot să-l vadă acum „dezbrăcat în pielea goală“ pe eternul şi fascinantul Petre.

• Logopedul ziarist a revenit cu mizeriile în presă după ce ani buni şi-a vărsat lăturile în judeţul vecin. Îl vom obliga să îşi ţină pariul pe care l-a făcut de unul singur şi să îşi toarne cenuşă în cap.

• Primarul Mircia Gutău are de gând să perceapă Urbanului redevenţa anticipat şi taxele pe câte trei luni avans. Aşa cum procedează firma de salubritate cu râmnicenii cărora le percepe banii pe trei luni înainte.

• Abonaţii unei firme de telefonie şi furnizare servicii date ( internet) sunt nemulţumiţi. Din ce în ce mai mulţi se trezesc debranşaţi deşi au taxele achitate şi chemaţi să complecteze un formular absurd prin care recunosc că  au virusat  reţeaua datorită calculatoarelor lor. Procedeul este de-a dreptul imbecil, ilegal şi fără valoare juridică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe