Pericol de explozie la Nicolae Bălcescu!

miercuri, 18 martie 2009

Pericol de explozie la Nicolae Bălcescu!

Bombă pe roţi, răsturnată

• Autocisternă cu 20 de tone de gaz lichefiat, implicată într-un accident rutier • Perfectul Remus Grigorescu a coordonat acţiunile de prevenire a unui dezastru

În data de 17.03.2009, ora 22.10, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină, în urma producerii unui accident rutier pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, pe DJ 678 A.

În accident a fost implicat un autocamion cisternă cu numărul de înmatriculare VL - 86 - ANT care aparţine unei societăţi comerciale din judeţul Vâlcea, încărcat cu 20 de tone de gaz petrolier lichefiat. Acesta, în timp ce se deplasa spre un depozit de carburanţi din localitatea Ioneşti a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului. Până la repunerea pe roţi a autocisternei, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire şi stingere în cazul izbucnirii unui incendiu. În urma producerii accidentului, nu au rezultat scurgeri din cisterna plină cu carburant.

Pentru repunerea cisternei pe carosabil s-au folosit o macara de mare tonaj, fiind repusă pe carosabil în data de 18.03.2009, ora 10.00, după care acesta a fost transportat către depozitul de carburanţi de la Ioneşti. Şoferul autospecialei a suferit răni minore, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Vâlcea. La faţa locului s-au mai deplasat şi echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, precum şi prefectul judeţului, domnul Remus Grigorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe