Poliţişti agresaţi

duminică, 15 martie 2009

Poliţişti agresaţi

La sfârşitul săptămânii trecute, trei poliţişti vâlceni chemaţi să intervină pentru aplanarea unor conflicte au fost agresaţi fizic şi verbal. Autorii infracţiunilor de ultraj s-au ales cu dosare penale. Ajutorul şefului de post din Cernişoara, agentul Marius Cristian Bălan a văzut moartea cu ochii după ce a fost ameninţat cu un topor de soţul unei femei din localitate. Femeia apelase la ajutorul poliţiei pentru a-l linişti pe consortul băut, care o bătea.

Vasile Sărsan (37 de ani) nu s-a oprit din înjurături şi ameninţări nici când a ajuns poliţistul la el acasă şi, ca să arate că nu-i este teamă de focurile de armă pe care agentul le-a tras în aer ca avertisment, l-a ameninţat cu toporul. În prezent, bărbatul recalcitrant este cercetat în stare de liberate pentru ultraj. Puţin şifonaţi la propriu au ieşit şi doi poliţişti râmniceni chemaţi sâmbătă noaptea să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat într-o discotecă din municipiu.

Agentul şef Cornel Cheloiu şi agentul principal Gabriel Rotaru, de la Biroul Poliţiei de Ordine Publică discutau cu o tânără de 22 de ani care susţinea că un grup de tineri au agresat-o fizic. În timp ce oamenii legii se aflau cu spatele, soţul tinerei a sărit în spatele unuia dintre poliţişti şi a început să-i care pumni. Agentului de poliţie lovit s-a ales şi cu epoletul de la ţinuta de serviciu rupt, dar şi cu staţia de emisie-recepţie deteriorată.  Daniel Pop (22 de ani) a fost dus cu cătuşe la poliţie, unde a continuat circul. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe