Sparle si soparle

miercuri, 11 martie 2009

Sparle si soparle

• Nu ne miră criticile aduse poliţiei recent de un coleg de al nostru de breaslă deranjat de noile dispoziţii ale ministerului. Circulând la volanul jepului său în mod constant sub influenţa băuturilor alcoolice, recalcitrant şi vitezoman, cu impresia că funcţia sa de patron de ziar este mai importantă decât cea de poliţist, editorul şef al unui cotidian atacă noile dispoziţii ale ministerului. Normal că omul nu vrea să fie puse în aplicare dispoziţiile acestea pentru că ar însemna ca minim  de câteva ori pe an să fie dus cu cătuşe la mâini în sediul Poliţiei.

•  S-au întors în oraş o mulţime de hoţi. Fac parte din Divizionul Italia. Ani buni au aprovizionat reţelele din Vâlcea de vânzare la negru a blugilor, cosmeticalelor, hainelor de piele, încălţăminte sport, parfumerie, CD-uri, DVD-uri, tricouri, costume de baie, ţigări, băuturi alcoolice. Acum e criză şi acolo. E o situaţie nasoală pentru români şi nu se mai poate opera prin marketuri sau prin reprezentanţele cunoscutelor firme care au aşa de puţini clienţi că apariţia unui român hoţ este rapid băgată în seamă. Băieţii s-au întors, sunt în oraş, în Râmnic. Cât timp se vor abţine să lucreze nu ştim dar bănuim că nu foarte mult.

• Aşteptăm cu real interes primul articol critic  semnat Robert Dinţoi, cunoscut ca un ziarist imparţial, incoruptibil, echidistant, la adresa noului director al OPC Vâlcea, doamna Dinţoi.

• Avocatul Victor Stănculescu a încercat, fără sucess, să ajungă pe lista de delegaţi la Congresul PNL de săptămâna viitoare. Cu chiu cu vai a prins un loc de supleant. Chiar credea că va scăpa netaxat de doi grei din partid plus câţiva ziarişti, pe care i-a păcălit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe