Sparle si soparle

duminică, 8 martie 2009

Sparle si soparle

• În perioada comunistă preotul Teleşpan, din comuna Stăneşti, a fost închis în puşcărie vreo 14 ani. Din mai multe bucăţi. Ieşea afară, se înzdrăvenea, era băgat iar. A murit de atâta bătaie şi chin, bolnav şi suferind. Noi am reuşit să aflăm cum de era luat mereu de „ organe” şi cercetat. Păi un înalt prelat de acum, amic cu el în acea perioadă, turna tot la securitate. Toate discuţiile şi activitatea anticomunistă a lui Teleşpan era cunoscută de securişti datorită unui popă mult prea lăudat azi !

• Primarul liberal din Sineşti are un comportament antiliberal. Adică în loc să sprijine micii producători care fac comerţ cu produsele lor dar şi ale altora le pune beţe în roate. Dumitru Ghimiş a depus o  cerere de adeverinţă a rolului agricol necesară să îşi preschimbe certificatul de P.F. A achitat şi taxa corespunzătoare pentru adeverinţă stabilită de primărie, este cu impozitele la zi. Primarul Marcel Rusie însă îi spune omului că îi va elibera adeverinţa după 30 de zile. Atât trebuie să aştepte cetăţeanul ca să pună semnătura primarul pe un petec de hârtie : 30 de zile! Ruşinică domn primar!

• La marginea comunei Zătreni, pe o pajişte aflată aproape de stâna celui mai cunoscut cioban din zonă, există un teren transformat de unii localnici în groapă de gunoi neautorizată. Sperăm ca administraţia locală din comună să viziteze acel focar de infecţie şi să ia măsurile necesare!

• Mai sperăm ca vicepreşedintele CJ, cunoscutul Dumitru Persu, să tragă o fugă pe dealul Zgubea, ştie el unde, şi să vadă cum arată drumul care leagă două comune din Colegiul Bălceşti, colegiu unde îi plăcea aşa de mult să zburde în campanie sexagenarului social democrat!

• Mai mulţi colegi din conducerea unei organizaţii locale politice au un punct comun. Dorm în acelaşi pat. Nu toţi în acelaşi timp, doamne fereşte! Pe rând! Atunci când au timp şi când patul frumoasei domnişoare de 30 de ani este liber!

• Un lider liberal a fost aprig bârfit la sfârşitul săptămânii. Omul a uitat să facă un cadou unei persoane importante din viaţa lui. Din viaţa extraconjugală!

• Construcţia noului sediu al Teatrului Anton Pann merge în... pas de melc. Cu toate comandamentele şi toate biciurile conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, noua clădire nu va putea fi terminată înainte de luna mai.

• Radu Renga a rămas în continuare... prefect de Vâlcea. Cine nu crede, să viziteze site-ul Prefecturii Vâlcea, acolo unde îşi trage un pui de somn şi „subprefectul” Mircea Nadolu. Parcă au trecut mai bine de 10 zile de la instalarea lui Remus Grigorescu?!?

• Jurnalistul care anul trecut îşi mărturisea aventurile sexuale din Statele Unite ale Americii şi preferinţele sale pentru negrese se află în pragul căsătoriei cu o duduie mult mai tânără şi mai proaspătă decât fosta sa soţie. Silviule, cine seamănă vânt, culege furtună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe