Senatorul Jurcan, în audienţă la ministrul Blaga

miercuri, 4 martie 2009

Senatorul Jurcan, în audienţă la ministrul Blaga


• Senatorul  PD-L Dorel Jurcan s-a întâlnit zilele trecute cu primarul comunei Şuşani, Gheorghe Staiu, pentru a discuta probleme ale comunităţii locale în vederea rezolvării acestora.

„Ştiu că cea mai arzătoare doleanţă a cetăţenilor  din această zonă este cea a  drumului judetean 677 care leagă Şuşaniul de Mădulari. La insistenţele colegilor consilieri judeţeni PD-L şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu, proiectul a fost prins în Programul Operaţional Regional Axa 2.1. Astfel urmează a fi asfaltaţi 20 de km de drum. Ceea ce întârzie acum această lucrare este obţinerea finanţării de la MADR. 

În cursul săptămânii viitoare voi încerca să stau de vorbă cu ministrul Vasile Blaga, pentru a vedea care este situaţia în acest moment şi ce trebuie făcut mai departe pentru a urgenta rezolvarea acestei probleme şi nu numai întrucât mai sunt încă alte 6 proiecte depuse pe acelaşi program în judeţul nostru.

De asemenea, împreună cu primarul Gheorghe Staiu voi face tot ce pot în a concretiza proiectul depus pentru construirea unei baze sportive în comuna Şuşani, proiect demarat încă de anul trecut. Deşi nu reprezint în Parlament - Colegiul Electoral din care face parte comuna Şuşani, am promis că în calitatea de parlamentar voi face tot ce pot pentru a sprijini dezvoltarea judeţului Vâlcea“, a declarat senatorul PD-L Dorel Jurcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe