Nurvil lucreaza transparent si eficient

duminică, 1 martie 2009

NURVIL LUCREAZA TRANSPARENT SI EFICIENT

In baza dreptului la replicã vã rugãm sã publicaþi, în condiþiile legii, urmãtorul comunicat :

 

Considerãm cã articolul “Clienþi nemulþumiþi de NURVIL” publicat in ediþia ziarului dumneavoastrã din data de 25 februarie 2009 prezintã în mod tendenþios activitatea noastrã de service deoarece:

 

Au fost selectate intenþionat numai pãrerile negative ale clienþilor noºtri, fãrã a menþiona intervenþiile acestora, tot pe site-ul nostru, în urma rezolvãrii situaþiilor reclamate.

Nu aþi fãcut efortul sã vã documentaþi ºi sã comunicaþi cititorilor dumneavoastrã ºi opinia noastrã, aºa cum cere deontologia profesionalã.

Publicarea pe prima paginã, ca ºtire de mare actualitate ºi cu caractere ce induc ideea unei ºtiri de senzaþie.

Lipsa unei semnãturi prin care editorul articolului sã-ºi asume responsabilitatea celor afirmate (“am primit mai multe telefoane de la cititori, posesori auto, care ne-au sugerat sã ne documentãm ºi asupra serviciilor oferite clienþilor de cãtre NURVIL, dealer VW ºi Audi în Vâlcea”- citat din articolul dumneavoastra).

 

Aºa cum ar trebui sã cunoaºteþi, în activitatea de prestãri servicii existã ºi clienþi nemulþumiþi. Pentru noi este foarte important sã cunoaºtem toate reclamatiile clienþilor. În acest scop, la fel ca în întreaga reþea a importatorului Porsche România, clienþii noºtri sunt contactaþi telefonic ulterior efectuãrii lucrãrilor de service pentru a afla eventualele probleme întâmpinate de aceºtia ºi a încerca remedierea lor.

 

Pentru echipa Nurvil calitatea lucrãrilor de service este prioritarã, iar acest lucru a fost recunoscut atât pe plan naþional cât ºi internaþional.

 

Astfel, Service-ul Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea a câºtigat locul 1 la concursul organizat de Porsche Romania privind gradul de mulþumire a clienþilor si rezolvarea eventualelor probleme de service, concurs destinat reþelei service Volkswagen din þarã, pe baza rezultatelor din anul 2007.

 

De asemenea, pe data de 18 iulie 2008, la Wolfsburg, Germania, Volkswagen AG a acordat, în premierã, trofeul ‘Volkswagen Service Quality Award’ pentru cele mai bune 100 de service-uri Volkswagen din întreaga Europã, eveniment la care Nurvil Râmnicu Vâlcea, a fost desemnat câºtigãtor.

 

Prestigiosul trofeu a onorat partenerii Volkswagen care au obþinut cele mai bune rezultate privind calitatea service-ului ºi loialitatea clienþilor . “Volkswagen Service Quality Award” este o recunoaºtere a calitãþii service-ului pe marca Volkswagen. Principalii indicatori de calitate urmãriþi au fost gradul de satisfacþie a clienþilor, precum ºi numãrul de reparaþii repetate.

 

În acelasi sens, al aprecierilor obiective, se înscriu ºi concursurile câºtigate de Service Audi : premiul Audi Top Service Award 2007 la categoria "Cea mai bunã notã pentru gradul de satisfacþie a clientului" , Audi Top Service Award 2008 la categoriile  ‘’Oferta de mobilitate ‘’ si ‘’Reparatii repetate ‘’. Concursul se desfãºoarã anual între dealerii Audi din România, Nurvil Audi fiind singurul care a câºtigat în fiecare an.

 

În altã ordine de idei, opinia publicã este foarte importantã pentru noi. Ne ajutaþi atât pe noi cât ºi pe cititorii ziarului dumneavoastrã transmiþându-ne sugestiile/problemele clienþilor noºtri, dar nu sub forma copierii acelor sesizãri care oricum sunt publice pe site-ul nostru ºi sunt cazuri rezolvate.

 

Modul de lucru Nurvil este transparent (tehnic vorbind acele sesizãri pe site-ul Nurvil se pot ºterge), dar pãrerea clienþilor noºtri, informarea, lãmurirea problemelor ºi mulþumirea dumnealor sunt prioritare pentru noi!

 

Vã invitãm la sediul Nurvil pentru a vã documenta aºa cum v-au cerut cititorii.

 

 

DIRECTOR GENERAL

Ing.Cornel Tãlmaciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe