Chimistele, învinse la Ljubljana de Krim

duminică, 1 martie 2009

Al doilea eşec al vâlcencelor în Liga Campionilor:

Chimistele, învinse la Ljubljana de Krim

- în celălalt meci al Grupei B, ETO Gyor a remizat la Podgorita cu Buducnost

După victoria dramatică din urmă cu o săptămână, la două goluri, 27-25, contra campioanei Ungariei, ETO Gyor, chimistele lui Radu Voina mergeau cu încredere la Ljubljana pentru meciul cu Krim. Din păcate, după un început dezastruos şi un final nefericit, chimistele au pierdut disputa din capitala Sloveniei la un gol, 34-35, după ce la pauză gazdele aveau două goluri avans, 17-15. De remarcat faptul că formaţia Slovenă nu-i este străină Luminiţei Dinu, vâlceanca reuşind să câştige cu această formaţie de două ori Liga Campionilor. Învinsă la Ljubljana, gruparea vâlceană cade pe locul secund în Grupa B, după Gyor care a scos un egal, 26-26, la Podgorita, cu Buducnost. Etapa viitoare la Vâlcea vine Buducnost, iar ETO Gyor joacă pe teren propriu cu Krim Ljubljana.

Lecuşanu, nici un gol!

Surprinzător, dar obişnuită în ultima vreme să-şi treacă numele pe lista marcatoarelor, interul Narcisa Lecuşanu nu a înscris la Ljubljana nici un gol! Principala marcatoare chimistă în acest meci a fost Vali Ardean, cu 9 goluri (trei dintre acestea fiind reuşite din 7 metri), urmată de Maier – 6g, Manea, Luca şi Meiroşu – fiecare câte 4g, Pidpalova – 3g, Puşcaşu şi Gatzel – câte 2g. De la gruparea gazdă principala marcatoare a fost Lekic cu 8 goluri.

Gyor şi Buducnost, egale

La jumătatea drumului, lucrurile se complică serios în Grupa B. Lider este acul Gyor, cu 5 puncte, locurile 2-3 fiind ocupate de Oltchim şi Krim, ambele cu câte 4 puncte, iar pe ultimul loc, Buducnost Podgorita, cu 3 puncte. Rezultatele Grupei B: Krim – Oltchim 35-34; Buducnost – ETO Gyor 26-26. Clasament: 1. ETO Gyor 5p; 2. Oltchim 4p; 3. Krim Ljubljana 4p; 4. Buducnost 3p. Etapa viitoare: 15 martie: ETO Gyor – Krim Ljubljana şi Oltchim – Buducnost.

Hypo şi Viborg ca şi calificate

În Grupa A se cunosc deja echipele care vor merge în semifinale, acum urmând a se decide, în urma rezultatului direct, ce grupare va câştiga grupa, între Hypo Viena şi Viborg. Rezultatele Seriei A: Ikast – Hypo Viena 23-33; Podravka – Viborg 26-31. Clasament: 1. Hypo Viena 8p; 2. Viborg 6p; 3. Podravka 2p; 4. Ikast 0p. Etapa viitoare: 14 martie: Viborg – Ikast şi Hypo Viena – Podravka.

Muntenegreana Bojana Popovic, liderul marcatoarelor

Cu 49 de goluri marcate, interul Narcisa Lecuşanu  rămâne principala marcatoare chimistă în Liga Campionilor. Aceasta ocupă tot locul 7 în acest top condus de muntenegreana Bojana Popovic, de la Viborg, cu 73 de goluri. Pe locul doi în acest top este germanca Grit Jurack, cu 69 de goluri, podiumul fiind completat de Andreea Lekic, de la Krim Ljubljana, cu 65 de reuşite.      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe