Sparle si soparle

miercuri, 25 februarie 2009

Sparle si soparle

•  Se pare că la sfârşitul săptămânii fostul deputat Petre Ungureanu va fi uns subprefect. Ca de obicei va încerca să facă jocurile în Prefectură aşa cum a încercat şi prin partidele pe unde s-a preumblat. Presa va trebui să fie atentă la toate procesele în care este implicată Prefectura, la retrocedările de terenuri şi la litigiile imobiliare din judeţ. Conducerea PSD va trebui să îi acorde asistenţă permanentă prefectului Remus Grigorescu care poate cădea victimă în timp ce profitul va al altuia!

• Deputaţii PSD au avut voie, cu acordul conducerii centrale a partidului , să dirijeze prin amendamente maxim 70.000 de euro fiecare din bugetul de stat. Nimeni nu a primit mai mulţi bani. În aceste condiţii ne miră tupeul unui deputat care se laudă peste tot că el a adus peste 7 miliarde în comunele din colegiul său. Probabil pune la socoteală toţi banii obţinuţi de parlamentarii puterii din judeţul nostru!

• Câinele procurorului prieten cu Bachus este boxer. Şi se numeşte Darc!

• BHH a fost lăsat să administreze echipa de handbal ce aparţine magnatului gunoaielor. Echipa a ajuns să piardă două jucătoare bune devenite libere de contract. Pentru că BHH a uitat să le plătească jucătoarelor salariile. De mai multe luni. Cam aşa cum a uitat să le plătească şi ziariştilor săi din Vâlcea!

• Colegi din presă s-au grăbit să scrie că Dorin Dobrişan, fostul director al CEC Vâlcea, va fi numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor. Ştirea a fost scrisă pe genunchi, nefiind deloc documentată. Printr-un simplu telefon dat bancherului vâlcean ar fi putut afla adevărul, care este cu totul altul.

• Pe strada Mircea Eliade din cartierul „1 Mai“ cineva a hotărât să fie sens unic pentru… acces la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Motiv pentru care se parchează pe trotuar, blocându-se accesul proprietarilor de drept! Deşi este sens unic, maşini ale poliţiei si ale angajaţilor poliţiei încalcă semnul de circulaţie, venind pe contrasens. Asta, în timp ce pe terenul pe care se spunea că se vor construi blocuri pentru poliţişti cresc buruieni. De ce până când se vor construi aceste blocuri nu se face o parcare pentru Poliţie?

• Un fost vânzător de chiloţi de damă din Complexul Dovali, ajuns între timp director de cotidian local, şi-a vopsit din nou părul în culorile Rapidului (alb vişiniu), cu toate că el este suporter înfocat al echipei Universitatea Craiova. La aceste culori şi-a mai adăugat pe păr nuanţe de violet, albastru deschis, turcoaz şi gri închis, individul pregătindu-se astfel de marea întâlnire cu preşedintele Ion Cîlea în speranţa că acesta îi va arunca un os de ros la împărţirea funcţiilor de şefi ai instituţiilor publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe