Oltchim, lider în Grupa B a Ligii Campionilor

miercuri, 25 februarie 2009

După disputarea a trei etape:

Oltchim, lider în Grupa B a Ligii Campionilor

După ce echipa sa a câştigat disputa din Polivalentă cu ETO Gyor, preşedintele chimist Ioan Gavrilescu nu a ascuns dorinţa sa ca disputa dintre Krim Ljubljana şi Buducnost Podgorita să se încheie cu victoria gazdelor. Acest lucru s-a şi întâmplat, Krim câştigând la o diferenţă clară de goluri, 7. O mare surpriză s-a consemnat în Grupa A. Fosta colegă de serie a chimistelor,  campioana Croaţiei, Podravka Koprivnica, a câştigat în deplasare, în Danemarca, meciul cu Ikast Brande. În cealaltă partidă, la Viena, formaţia lui Gunar Prokop, Hypo, a învins greu pe Viborg, 30-28.  

Rezultatele etapei

Grupa B: Oltchim – ETO Gyor 28-26;Krim Ljubljana – Buducnost 35-28. Clasament: 1. Oltchim Rm. Vâlcea 4p; 2. ETO Gyor 4p; 3. Krim Ljubljana 2p; 4. Buducnost Podgorita 2p. Etapa a IV-a: 28 februarie, ora 18,45: Krim Ljubljana – Oltchim ; 28 februarie, ora 19,00: Buducnost – ETO Gyor. Grupa A: Hypo Viena – Viborg 30-28; Ikast Brande – Podravka 28-31Clasament: 1. Hypo Viena 6p; 2. Viborg 4p; 3. Podravka 2p; 4. Ikast Brande 0p. Etapa viitoare: 28 februarie, ora 16,45: Podravka – Viborg; 28 februarie, ora 15,05: Ikast Brande – Hypo Viena.

Narcisa Lecuşanu, locul 7 în topul marcatoarelor

După trei etape, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, cea mai eficace handbalistă a grupării vâlcene Oltchim este interul Narcisa Lecuşanu. Aceasta ocupă locul 7 în topul marcatoarelor, cu 42 de goluri, în faţa sa fiind adversara acesteia de sâmbăta trecută, Anita Gorbicz, de la ETO Gyor. O altă chimistă aflată în topul marcatoarelor Ligii Campionilor este pivotul Oana Manea. Cu 39 de goluri marcate, chimista împarte locurile 8-12 cu austriaca Gorica   Acimovic (Hypo Viena), croata Dijana Golubic (Krim Ljubljana) şi sârboaica Katarina Bulatovic, de la Buducnost Podgorita.

Topul marcatoarelor din Liga Campionilor este condus de Bojana Popovic, de la Viborg, cu 69 de goluri marcate, urmată de colega sa de echipă Grit Jurack, cu 62 de goluri. Pe locul 3 este Andreea Lekic, de la Krim Ljubljana, cu 61 de goluri, Pe locul 4, cu 61 de goluri, o găsim pe Kristin Linn Riegelhuth, de la Larvik (echipă care a părăsit competiţia). Locul 5 este ocupat de Alexandra Do Nascimento, de la Hypo Viena, cu 51 de goluri marcate. Locul 6 este ocupat, cum spuneam, de Anita Gorbicz, cu 44 de goluri marcate, după care urmează chimista Narcisa Lecuşanu, cu 42 de goluri. Locul 8 îi aparţine jucătoarei de la Hypo Viena, Gorica Acimovic, cu 39 de goluri.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe