"în secunda doi aş întrerupe contractul cu Oltchim !”.

miercuri, 18 februarie 2009

Luminiţa Dinu, dacă ar afla că e însărcinată:

"În secunda doi aş întrerupe contractul cu Oltchim !”.

Portarul titular al campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea şi al naţionalei României, Luminiţa Dinu a declarat că nu este însărcinată, însă susţine că ar fi cea mai fericită dacă s-ar întâmpla acest lucru, urmând a renunţa imediat la performanţă. Luminiţa Dinu a declarat că zvonurile despre o eventuală sarcină în luna a treia sunt neadevărate. "Aştept şi eu să se întâmple minunea. Sunt în „probe” cum se spune, dar din păcate nu este adevărat. Nici măcar în 3 săptămâni nu sunt însărcinată, darmite în trei luni. Păi aş mai sta în poartă, să primesc o minge în burtă şi să risc totul? ", a spus portarul de la Oltchim.

Clauză specială

Handbalista care va împlini 38 de ani în 6 noiembrie a vorbit şi despre ceea ce ar face, dacă s-ar întâmpla să rămână însărcinată. "În secunda doi m-aş duce la Oltchim şi aş întrerupe contractul. Am o clauză în acest sens, toată lumea ştie cât de mult îmi doresc să se întâmple acest lucru. Aş fi putut renunţa, dar am vorbit o treabă cu domul Roibu şi nu vreau să îmi calc cuvântul. Asta nu înseamnă că nu mă deranjează diverse poveşti apărute, că nu apăr cum trebuie sau că nu pun osul la fel ca până acum.

Nu ştiu de unde au apărut zvonurile că aş fi însărcinată, pentru că nu am vorbit cu nimeni şi nu este adevărat. Dar, pot spune cu mâna pe inimă, că dacă s-ar întâmpla, nu ar mai conta nimic. Nu se compară cele trei trofee de Liga Campionilor câştigate, cu bucuria de a avea un copil. Îmi doresc să câştig Liga Campionilor cu Oltchim, e altceva, dar nu înseamnă că dacă aş avea bucuria de a rămâne însărcinată, nu aş renunţa imediat la performanţă", a explicat Luminiţa Dinu, aleasă cel mai bun portar al României de mai multe ori.

Lacrimile Luminiţei

Handbalista a făcut referiri şi la victoria obţinută de Oltchim duminică, în etapa a doua, a grupei a 3-a principală din Liga Campionilor, în faţa echipei Krim Ljubljana. "A fost o bucurie enormă, dar trebuie să recunosc faptul că atunci când am trecut prin faţa galeriei lui Krim, mi-au dat lacrimile. Am fost fericită, dar şi puţin supărată.

La Krim am cunoscut consacrarea, am câştigat de două ori Liga Campionilor, iar felul în care ei mă onorează şi după atâta timp, m-a impresionat. Acolo am muncit pe brânci, nu am câştigat acele trofee stând pe bancă sau în vestiar, cum poate cred unii, care spun că doar mă laud cu ele", a spus portarul naţionalei României.

Despre falimentul lui Kometal: „Mare păcat!”

Luminiţa Huţupan-Dinu a comentat şi vestea din Macedonia, conform căreia echipa Kometal Skopje, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2002, va intra în faliment. "Ştiam de problemele de acolo încă de la Europenele din decembrie. Că nu mai au sponsori, că nu sunt bani şi că jucătoarele vor pleca. E mare păcat!", a încheiat jucătoarea de la Oltchim, care e singura handbalistă din România ce şi-a trecut în cont trei trofee de Liga Campionilor.

Radu Voina: „Mi-aş dori ca Huţupan să joace şi la Mondialul din China”

Altfel, Radu Voina, antrenorul lui Oltchim Rm. Vâlcea şi al naţionalei feminine de handbal, îşi doreşte ca Luminiţa Huţupan să participe şi la Mondialul din China. "Cine nu şi-ar dori-o pe Luminiţa Huţupan în echipă? Deocamdată nu am primit nici o propunere de retragere de la lotul naţionalei. Cred că în cazul Luminiţei depinde mult şi de rezultatele pe care le vom avea cu Oltchim. Îmi doresc ca Huţupan să joace şi la Mondialul din China", a declarat Radu Voina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe