Dosar penal pentru braconaj

miercuri, 18 februarie 2009

Dosar penal pentru braconaj

În data de 13 februarie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în pădurea din punctul „Cotoşmanul”, se efectuează o vânătoare neautorizată în urma căreia a fost împuşcat un porc mistreţ, care ulterior a fost transportat la domiciliul lui Ion D., din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate la domiciliul lui Ion D., a fost identificat un porc mistreţ, cu urme de împuşcare, despre care acesta a declarat că a fost împuşcat de către vânătorul Marin D., din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.
    
Porcul mistreţ a fost predat la AJVPS Horezu, iar dosarul a fost preluat de către Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Toxice Vâlcea în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

Bătrână, accidentat grav la Bujoreni

La data de 13 februarie a.c., ora 18.20, Ionuţ D., de 22 ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe D.J. 658, din direcţia Muereasca spre DN.7, iar în localitatea Bujoreni, a lovit-o cu partea faţă a autoturismului pe Elena B., de 68 ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă, aceasta fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
        
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a Elenei B., care a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio - cerebral acut deschis, comă gradul I, fractură femur drept şi stâng”.
       
Conducătorul auto purta centura de siguranţă în momentul impactului şi fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.
       
De asemenea pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită stării de sănătate în care se afla, însă ambelor persoane le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe