Dan Leasă a “cuplat” două femei din viaţa lui

miercuri, 18 februarie 2009

În plină criză amantele afaceriştilor controversaţi o duc bine

Dan Leasă  a „cuplat” două femei din viaţa lui

În octombrie 2007 relatam despre povestea de dragoste dintre controversatul om de afaceri vâlcean Dan Leasă, judecat în mai multe dosare, condamnat în câteva, dar rămas în libertate şi cu bani mulţi, şi Alina Crişan, fostă componentă a trupei A.S.I.A. dar şi fostă iubită a fotbalistului Alexandru Piţurcă. Credeam atunci că relaţia va dura doar câteva anotimpuri, sub patru, pentru că Dan Leasă are un apetit aparte pentru maşini străine şi femei. Se pare că Dan Leasă a găsit soluţia perfectă, a împrietenit, deocamdată doar două, femei din viaţa lui.

Alina Crişan este acum prietenă la cataramă cu o altă blondă, cu care şi seamănă puţin.O cheamă tot Alina, este din Râmnicu Vâlcea şi a fost iubita lui Dan Leasă în trecut. Cele două au fost surprinse de paparazzii Cancan, săptămâna trecută, în timp ce ieşeau de la un restaurant din Capitală, unde tocmai luaseră masa. La ieşire au fost aşteptate de un bărbat pe care Alina Lica îl sunase cu câteva minute înainte şi care i-a dat acesteia mai multe bancnote de 500 de lei, apoi au plecat la cumpărături pe Calea Moşilor.

Interesant şi mai ales intrigant în prietenia dintre cântăreaţă şi Alina Lică este faptul că reuşesc să se împace atât de bine, cu toate că s-au iubit cu acelaşi bărbat. Înainte să o cunoască pe Alina, omul de afaceri Dan Leasă a avut o relaţie destul de îndelungată cu Alina Lică prietena de acum a iubitei sale. În ciuda acestui fapt cele două Aline se înţeleg foarte bine şi obişnuiesc să iasă mai mereu împreună în oraş, la restaurante sau la cumpărături. În judeţul nostru Alina Lică nu se bucură de o reputaţie grozavă, relaţia ei cu Leasă fiind doar una dintre multele amoruri care i se atribuie .

Alina Lică este acum cuplată cu un şmecher din Bucureşti, căsătorit şi cu cu doi copii, cu mulţi bani şi cu afaceri dubioase care a fost filmat în timp ce îi dădea bani mulţi pentru cumpărături. Amantul Alinei Lică de acum i-a cumpărat acesteia un Audi A 3 roşu. Probabil inspirat de gestul lui Dan Leasă de acum doi ani care i-a cumpărat Alinei Crişan un  Audi TT deşi vâlceanul datora în acea perioadă sume importante statului, unor persoane fizice dar şi unor oameni de afaceri.

Probabil cele câteva femei din Vâlcea,cu fizic sub cel al Alinei , care i-au fost amante în diferite perioade lui Leasă regretă perioadele în acre erau susţinute financiar de acesta. Inclusiv jurista care s-a cuplat cu un şofer pierzând legătura cu Leasă din această cauză, ulterior a trebuit să divorţeze şi ca să îşi revină a trebuit să se recăsătorească cu un alt personaj dubuios urmărit acum de DNA. Când le întâlneşte pe cele două Aline în mallul râmnicean trebuie să îi vină destul de greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe