Accident rutier mortal în Băile Govora

miercuri, 18 februarie 2009

Accident rutier mortal în Băile Govora

La data de 15 februarie a.c., ora 18.35, Cristian F., de 26 ani, din oraşul Băile Govora, judeţul Vâlcea, a condus un autoturism marca MATIZ, pe DN. 67, în localitatea Buneşti, din direcţia Rm. Vâlcea către Horezu, iar la Km. 176+819 m., l-a acroşat cu partea dreaptă faţă a autovehiculului pe Ilie M., de 83 ani, din localitatea Buneşti, judeţul Vâlcea, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
   
În urma impactului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde la scurt timp a şi decedat. Conducătorul auto purta centura de siguranţă în momentul impactului şi fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Groapa din carosabil i-a băgat în spital

La data de 15 februarie a.c., ora 18.30, Marian V. de 45 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, a condus un autoturism marca FIAT, pe strada Crişan din municipiul Rm. Vâlcea, moment în care, dorind să evite o groapă care se afla pe partea carosabilă, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism marca BMW, condus regulamentar de Claudiu V., de 27 ani, din municipiul Rm. Vâlcea.
   
În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a Danielei V., de 40 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, pasageră în autoturismul FIAT, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractură antebraţ stâng” şi rănirea uşoară a lui E. V., de 12 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, pasageră în acelaşi autoturism, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio - cerebral minor”.           
Conducătorii auto cât şi pasageri nu purtau centurile de siguranţă în momentul accidentului. În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatul a fost negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe