ÔÇ£ Ziarul de Vâlcea” nu face pomeni cu instituţiile publice

miercuri, 11 februarie 2009

“ Ziarul de Vâlcea” nu face pomeni cu instituţiile publice

Fel de fel de instituţii publice, uneori şi firme private, ne bombardează cu drepturi la replică ( adresate altor redacţii) şi comunicate de presă. Şefii acestora îşi imaginează că redacţia „ Ziarul de Vâlcea” are datoria de a tipări trimiterile lor. Pe banii noştri, pe hârtia plătită de noi, pe chiria plătită de noi, pe distrbuţia presei plătită d enoi. Zilele trecute Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea ne cere să publicăm un drept la replică pentru că domnii procurori s-au simţit deranjaţi de un articol apărut în altă publicaţie.

Bineînţeles nu ne întrebă nici măcar de formă cât costă tipărirea adresei lor de parcă la noi în redacţie calculatoarele ar merge cu energie electrică dată gratuit de Ministerul Justiţiei iar internetul ar fi un bonus oferit de Tribunal. Trecem cu vederea mârlănia de a trimite dreptul la replică tuturor publicaţiilor locale doar doar s-o găsi vreo redacţie în conflict cu cea incriminată de procurori şi o publica atacul acestora. În aceiaşi zi primim , prin mail, un comunicat de presă al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Un comunicat în care oamenii ăştia cu salari babane, plătite din bani publici se laudă cu activitatea lor. Am văzut că unele ziare, din lipsă de subiecte, au publicat acest comunicat. Noi avem şi subiecte destule şi în nici un caz nu credem că menirea noastră este să îi lăudăm pe alţii pe bani noştri. Plătiţi măi oamenilor serviciile pe care le solicitaţi. Presa nu e o societate anonimă de binefacere şi nici un ONG căpuşă pe lângă banul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe