Sparle si Soparle

miercuri, 11 februarie 2009

Sparle si Soparle

• Un avocat bucurestean specializat în apararea unor clienti cu bani multi care au litigii cu ziaristi si-a petrecut recent un sejur de vis în Republica Dominicana. O parte din excursie a fost finantata si de o controversata doamna din Vâlcea, care se încapatâneaza sa creada ca poate obtine o condamnare împotriva unor jurnalisti vâlceni, care nu au facut decât sa scrie adevarul despre niste afaceri suspecte imobiliare.

• Un fost demnitar judetean al PSD face presiuni asupra colegilor sai de partid pentru a primi cadou o functie publica de conducere, functie ce urmeaza a fi data fiului fostului mare sef. Colegii sai de partid l-ar ajuta, numai ca juniorul nu are un CV remarcabil, ci mai degraba unul extrem de modest.

• Un primar al unei comune mici din Colegiul Balcesti a cazut victima unui profitor din presa locala care îsi foloseste persuasiunea pentru a izbândi si care îsi trimite mereu la înaintare subalternele.

• Daca tot trebuie schimbat vreun viceprimar liberal din Vâlcea, cu siguranta acesta este cel din comuna Rosiile. Chiar liberalii ar trebui sa renunte la acest om inconsecvent, care a slabit extrem de mult organizatia locala din aceasta comuna si a carui prezenta la primarie va duce, la alegerile urmatoare, la pierderea primariei de catre liberali.

• În comuna Popesti primarul taranist ales de mila (umbla cu icoana plângând prin casele oamenilor înainte de alegeri) a pierdut controlul asupra personalului din subordine. În primarie conduce toata lumea, mai putin primarul Alin Popescu.

• Un preot din Colegiul Brezoi a uitat sa înapoieze un împrumut de 10 milioane de lei. Banii au fost luati de la un râmnicean cu mult timp în urma. Preotul practica jocuri de noroc si alearga dupa fuste.

• Recenta tragedie din Ungaria, unde marele handbalist român a fost ucis de tigani, ar trebui sa dea de gândit si politiei vâlcene. Multe discoteci si cluburi din judet sunt nesigure pentru clienti datorita acestor haimanale care se considera discriminate, dar care traiesc evident numai din furturi, pacaleli, escrocari, camata, jafuri.

• Directia Juridica din cadrul Consiliului Judetean Vâlcea va avea cel mai slab director din istoria sa. Slab din punct de vedere profesional. Dumitru Persu a reusit sa-si impuna în functie o „biata marioneta“, care nu are nici în clin, nici în mâneca, cu aceasta functie. Este vorba despre Bogdan Lastun, ilustru anonim, dar mare stergator de pantofi cu sigla PSD.

• Claudia Ursateanu, patroana ROMSOFT, s-a întâlnit zilele trecute cu un om de afaceri vâlcean, apropiat al Oltchimului si ruda a unui deputat PSD, la restaurantul OK. Distinsa doamna s-a interesat cu aceasta ocazie, daca fostul prefect Mircea Perpelea este persoana serioasa, având în vedere faptul ca intentioneaza sa cumpere de la acesta un spatiu comercial în centrul Râmnicului. Cei doi au mai vorbit si despre proprietatile pe care le detin pe malul lacului Snagov, dar si despre o cabana de vacanta. Restul e can-can...

• Consiliul Superior al Magistraturii va trimite o echipa de control la Parchetul de pe lânga Judecatoria Râmnicu-Vâlcea. Un numar foarte mare de vâlceni au sesizat institutia în legatura cu rezolutiile dubioase emise de procurorul Dorin Petcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe