Sparle si Soparle

duminică, 1 februarie 2009

Sparle si Soparle

• O democrata apropiata mai multor barbati cu functii în partidul portiocaliu încearca sa îsi „planteze” mama într-o functie de director.

• Directorul unui ziar care a atacat la comanda, recent un fost viceprimar a aflat adevarul despre deputatul care a solicitat atacul. Adevarul l-a îngrozit pe colegul nostru de breasla îndragostit de reportofon asa cum ne-a îngrozit si pe noi.

• Liberalii au un plan în legatura cu viceprimarii. La primul viceprimar liberal ce va fi schimbat din functie prin votul majoritatii PSD plus PDL va urma schimbarea unui viceprimar pesedist. Cel mai vulnerabil pare vicele pesedist din Popesti unde liberalii mai au nevoie de un singur vot, pe care îl pot obtine de la taranisti, pentru a-l debarca pe viceprimarul social democrat!

• Vineri în fata sediului Finantelor publice a stationat doua ore si 23 de minute un autoturism BMW. Parcat ilegat în apropierea unei treceri de pietoni într-o zona interzisa stationarii. Proprietarul autoturismului a fost în vizita la unul din sefii institutiei pentru a încerca o noua manevra de ascundere a datoriilor pe care le are societatea sa catre bugetul de stat. ªtim tot! Vom detalia!

• Directoarea unui cotidian local este în febra examenelor la facultate. La 33 de ani, se chinuie sa treaca facultatea pe usa din dos astfel ca se foloseste de functie si realtii pentru a trece examenele pe „ochi frumosi”. Daca ar fi avut alta culoare la par, i-am fi putut spune „blonda de la drept”, însa asa ramâne doar cu kilogramele de fituici si cu un sofer angajat temporar pe post de „manager” la acelasi ziar.

• Doi fosti lipitori de afise si bagatori în seama ai PSD Vâlcea vor ramâne fara sinecuri. Nici macar marele intrigant nu mai pare dispus sa intervina pentru cei doi oportunisti.

• Cresterea pretului medicamentelor compensate din cauza cresterii cursului euro precum si cresterea tarifului la salubritate va crea probleme deputatului Samoil Vîlcu exact în fieful PDL, cartierul Ostroveni, unde mii de oameni vor fi afectati de aceste masuri.

• Un sef de ziar local, care înainte de 1990 îndoia tabla ruginita prin fabrica Vilmar si dadea cu subsemnatul la baietii cu „ochi albastrii”, încearca sa scape pe toate caile de inspectorii de executare silita de la Finantele Publice. Pentru ca are datorii la toate bugetele de asigurari sociale, firma care editeaza cotidianul respectiv este în executare silita având datorii de sute de milioane lei.

Chiar daca are conturile bancare poprite, patronul se foloseste de un tertip si scoate bani din conturi spunând ca sunt pentru plata salariilor. Pentru neplata datoriilor, ITM Vâlcea i-a trântit zilele trecute o amenda de 90 milioane lei. Basca plângere penala pentru calomnii proferate la adresa sefului institutiei....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe