Feriti-va de Omniasig!

duminică, 1 februarie 2009

Feriti-va de Omniasig!

Vâlcenii cad victime unei companii fara respect fata de clienti

Contracte dezavantajoase
Asa sunt facute contractele de catre firmele de asigurare care vor sa obtina profit maxim cu minime cheltuieli. Persoanele juridice si fizice care îsi asigura diferite imobile împotriva unor incidente neprevazute si nedorite sunt în numar destul de redus în tara noastra fata de alte tari. Explicatia cea mai plauzibila este aceea ca populatia nu are încredere în companiile de asigurare. Unele dintre ele îsi bat joc de clienti.

Clientii vorbesc, se plâng, cunoscutilor, ziarelor, posteaza pe site-uri. Publicitatea negativa atrage neîncrederea potentialilor clienti. Sunt astfel afectate într-un fel si firmele serioase de asigurari pentru ca lumea capata o neîncredere totala. În ultima vreme redactia noastra a analizat mai multe astfel de reclamatii. Cei mai neseriosi în privinta asigurarilor în caz de accidente auto, dar si de locuinte par a fi cei de la Omniasig.

Clientii Omniasig trebuie sa aiba mereu bani de avocat

Daca esti victima unui incident neprevazut si casa ta a fost deteriorata vei încerca în zadar sa încasezi bani de la firma asiguratoare. Salariatii acesteia par a fi specializati în gasirea a fel de fel de chichite juridice sau birocratice pentru a exonera Omniasig de plata unor daune evidente. În Vâlcea mai multi cetateni au cazut victime acestei companii neserioase. În tara sute de persoane asigurate CASCO, medical sau cu alt fel de asigurari au trebuit sa apeleze la instante pentru a obtine contravaloarea asigurarii.

Pe internet gasesti sute de cazuri ale unor cetateni afectati de compania Omniasig. Nici o alta companie de asigurari din Români nu are atâtea reclamatii. Pentru cei care doresc sa vada ce poate pati un om de buna credinta asigurat la Omnisasig le recomandam accesarea urmatoarelor adrese internet : http://groapacuprosti.ro/2008/04/omniasig-casco-cu-probleme-inseala.html; http://209.85.129.132/search?q=cache:55PyoFaajvgJ:sorinplaton.wordpress.com/2008/04/29/omniasig-isi-bate-joc-de-clienti/+omniasig+probleme&hl=ro&ct=clnk&cd=12&gl=ro

În cele mai multe cazuri cei care au apelat la instantele de judecata au câstigat procesele. Dar dupa doi ani, uneori si mai mult. Aceasta este o hiba a curtilor judecatoresti de la noi. Exploatata de Omniasig care plateste de multe ori doar dupa o lunga perioada de timp daunele si numai daca clientul pagubite bani pentru deschiderea procesului, taxa de timbru, un avocat bun si multa rabdare. Cei care nu îndeplinesc aceste conditii sunt buni de plata. O plata care corect, în orice tara civilizata, ar fi trebuit sa fie achitata de societatea de asigurari. Vom reveni în editiile viitoare cu detalierea unor cazuri evidente de pacalire a unor asigurati ai Omniasig Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe