Cuscrul primarului Gutau, director la Maternitate

duminică, 1 februarie 2009

Cuscrul primarului Gutau, director la Maternitate

Medicul Cristian Colta, manager al Spitalului de Obstetrica si Ginecologie (SGO) din anul 2004 a condus unitatea medicala pe parcursul ultimilor patru ani. În acest timp, spitalul a cunoscut o dezvoltare treptata. Colta si-a pus zilele trecute demisia pe masa ministrului sanatatii.

El nu a recunoscut însa ca ar fi renuntat la functie din cauza presiunilor pe care le fac acum PSD si PD-L. Nu a avut o motivatie clara, însa afirma ca este poate cea mai buna hotarâre pe care o putea lua în acest moment. „Sub nici o forma nu a fost o decizie politica, însa mai mult nu pot declara. Îmi voi practica meseria mea de ginecolog în continuare, fara vreo problema”, spune Cristian Colta.

Stoica revine pe scaun

Cel mai probabil, în locul sau va veni fostul director al SGO, Marian Stoica. Atât pesedistii cât si democrat-liberalii l-au propus pe Stoica sa revina la conducere. Sustinerea din umbra este oferita si de cuscrul acestuia, primarul Mircia Gutau. Fostul director al Maternitatii a fost implicat într-un scandal de proportii, când la groapa de gunoi a Râmnicului au fost descoperiti într-un morman de deseuri corpurile a cinci avortoni, învelite într-un celofan.

Atunci s-a descoperit ca respectivii avortoni proveneau de la SGO Vâlcea. Directorul de atunci, Marian Stoica a reusit sa se fofileze, aruncând vina pe fochistul de la incineratorul unitatii, care ar fi trebuit sa arda respectivele corpuri. S-a absolvit de orice vina, desi nu dupa mult timp a renuntat la conducerea unitatii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe