Seară de colinde, oferită de orfanii din Centrele de Plasament

duminică, 14 decembrie 2008

Seară de colinde, oferită de orfanii din Centrele de Plasament

Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii a organizat duminică, 14 decembrie de la ora 16.00, în sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, spectacolul extraordinar SEARA DE COLINDE, ediţia a XV-a.  Această frumoasă tradiţie a continuat şi anul  cu un eveniment special oferit de copiii din centrele de plasament, sau care le-au părăsit care oferă în fiecare decembrie un spectacol pentru toti râmnicenii. Din păcate datorită obtuzităţii unui individ care a dorit să ajungă senator  şi care s-a supărat că aceşti tineri nu i-au făcut campanie electorală spectacolul nu s-a mai ţinut în Casa de Cultură a Sindicatelor care a devenit un del de feudă a unui baroneţ pesedistosindicalist.

Au participat la spectacol: Centrul de Plasament Nr. 3, Centrul de Plasament Nr. 4, Centrul de Plasament Nr. 5, Centrul Copiii Străzii, Grupul vocal Angel condus de Nicolae Mărunţelu, Grupul vocal Discipolii condus de Florin Pandelică. Invitaţi speciali: Teatrul Municipal "Ariel" - condus de Doina Miclezi, care an de an a realizează un spectacol de excepţie pentru copii, oferind un frumos cadou tuturor celor prezenti ; Trupa Rosini; Grupul Vestea Bună - condus de Marius Anescu. Partenerii acestui eveniment: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea, Filostyl. Sponsori: A.R.P.E., Giovanni Donzelli şi Francesa Distefano, BOROMIR, Senzo-Serv (rent-a-car), Filostyl, preşedintele PNG-CD, Fundaţia PATER-PIO - reprezentată de Nicolae şi Cristina Badea, Primaria Râmnicu Vâlcea - edil Mircia Gutău, Total Media - agenţie de publicitate.

„Mulţumim pe această cale tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment cultural de excepţie. De asemenea, trebuie să mulţumim domnului dr. ing. Ion Câlea pentru că ne-a pus la dispoziţie sala de spectacol, anul acesta riscând să nu mai organizăm această acţiune din cauza refuzului neaşteptat al conducerii Casei de Cultură a Sindicatelor, locul iniţial al desfăşurării acestui eveniment... Moş Crăciun vine cu daruri! În timpul spectacolului vor avea loc extrageri la Tombolă, Moş Crăciun oferind daruri celor mai norocoşi spectatori.”, a declarat organizatorul şi prezentatorul evenimentului, Mihai Ghebrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe