Sudul judeţului votează cu Dan Mazilu

miercuri, 26 noiembrie 2008

Sudul judeţului votează cu Dan Mazilu

Comuna Fârtăţeşti, cea mai mare localitate rurală a Vâlcii face parte din Colegiul Bălceşti, alături de alte 21 de localităţi. Cetăţenii din Fârtăţeşti vor să aibă un deputat apropiat lor, un om care i-a ajutat la greu, un om care nu i-a uitat niciodată. De aceea, Dan Mazilu, cel care a investit în sport, a ajutat şcolile, dispensarele, bisericile, grădiniţele şi administraţia locală a acestei comune este considerat cel mai potrivit de alegătorii din sudul judeţului.

Sprijin din partea primarilor şi a preşedintelui CJ

Mazilu a primit şi sprijin oficial din partea primarului Nicolae Voicescu, dar şi din partea preşedintelui Consiliului Judeţean. Principalul său obiectiv a fost reprezentat de atragerea de fonduri pentru a se putea schimba astfel, în bine înfăţişarea comunei. „Dan Mazilu este prietenul numărul unu al comunei noastre. Nici nu-mi trece prin cap să văd vreun venetic adus de vânturile pământului care să ajungă să ne mai şi reprezinte prin Parlament.

Pentru Fârtăţeşti şi problemele locului cel mai indicat este un om de-al nostru, care a trăit printre noi şi care s-a confruntat cu toate greutăţile vieţii de-aici, nu un venetic pe care l-a obligat partidul să vină aici!”, afirmă, hotărât, Voicescu. Dan Mazilu este susţinut în lupta politică şi de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea, care le-a cerut oamenilor să fie atenţi la vot şi să nu se lase cumpăraţi de cine ştie ce indivizi dubioşi care nu au nici o legătură cu oamenii locului.

Dan Constantin Mazilu este un om al locului, care a fost şi este în continuare preocupat de soarta oamenilor din Colegiul Bălceşti. De curând a pornit o staţie de asfalt la Suteşti şi ori de câte ori primarii apelează la el, îi ajută. Este omul la care se poate apela pentru lucrări de infrastructură, ceea ce reprezintă domeniul numărul unu de suferinţă al comunităţilor noastre. Vâlcenii trebuie să ştie că cel mai bun reprezentant al Colegiului Bălceşti în Parlament este Dan Constantin Mazilu. Nu vă mai lăsaţi păcăliţi de candidaţi aduşi din alte părţi pentru că ei niciodată nu vă vor reprezenta interesele. Ei vin, vă mint şi apoi nu vor mai da niciodată pe la dumneavoastră.” – spune Ion Câlea. Infrastructura şi economia, principalele probleme din colegiu

Până în prezent, candidatul PSD Dan Mazilu a identificat problemele prioritare cu care se confruntă zona de sud a judeţului Vâlcea şi promite că va ajuta la rezolvarea lor atunci când va ajunge în Parlament. Apropierea de alegători urmează să se facă prin înfiinţarea a trei birouri parlamentare permanente în localităţile Bălceşti, Berbeşti şi Lăpuşata, dar infrastructura rutieră este prioritatea numărul unu. Pe lista de priorităţi a candidatului PSD sunt înscrise astfel reabilitarea drumurilor judeţene (DJ 676F Grădiştea – Zgubea, DJ 676E Berbeşti-Popeşti  (Drumul Oaselor), DJ 643B Diculeşti-Roeşti, DJ 676C Lădeşti-Horezu, DJ 651A Bălceşti-Ghioroiu, DJ 676G Zătreni-Berbeşti), dar şi iniţierea unui program pentru reciclarea şi refolosirea deşeurilor la nivelul colegiului.

Promovarea potenţialului turistic al zonei, prin încurajarea investiţiilor în domeniu şi atragerea fondurilor europene şi private este o altă prioritate a candidatului PSD. Modernizarea Liceelor din Lădeşti, Măciuca, Berbeşti, Bălceşti şi Grădiştea, precum şi înfiinţarea unei Şcoli de Arte şi Meserii în oraşul Berbeşti sunt printre priorităţile în domeniul educaţiei, iar în domeniul economic Dan Mazilu plănuieşte crearea a cel puţin 1500 de locuri de muncă, prin atragerea investitorilor şi revitalizarea zonei industriale Berbeşti - Alunu – Copăceni. „Modernizarea la standarde europene a Spitalelor din Bălceşti, Berbeşti şi Sineşti, a Centrului de Asistenţă Medico-Socială Lădeşti, a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca şi a Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni se numără printre obiectivele pe care aş vrea să le susţin în Parlament, iar în domeniul sportiv, pe care l-am susţinut şi până acum mi-aş dori înfiinţarea echipei de fotbal FC „Colegiul Bălceşti”.” – spune Dan Mazilu.

În oferta sa electorală se mai află şi înfiinţarea unor centre culturale pentru reînvierea tradiţiilor şi datinilor populare şi pentru conservarea şi întreţinerea monumentelor istorice şi a lăcaşelor de cult, dar şi sprijinirea agricultorilor, prin acordarea de subvenţii, implementarea unor programe europene şi înfiinţarea unor birouri de consultanţă agricolă în fiecare localitate. „O parte dintre alegători mă cunosc, ştiu că aici sunt acasă. Sunt prietenul lor şi vreau să-i reprezint în Parlament. În ultima perioadă au venit anumiţi oameni de la Bucureşti care sunt pentru prima dată în această zonă.

Spun că sunt interesaţi de problemele oamenilor de aici  şi că vor să le rezolve, dar, în realitate nu le pasă de această zonă şi de faptul că oamenii de aici o duc rău. Nu le pasă că în această zonă oamenii nu beneficiază de asistenţă medicală profesionistă şi nu au un spital modern unde să se trateze. Lor le pasă doar de ei şi de bunăstarea lor. Eu m-am pregătit toată viaţa pentru acest moment. Vreau să-i ajut pe nevoiaşi şi să ajut comunităţile vâlcene din Colegiul Bălceşti să devină cu adevărat europene" - a spus Dan Mazilu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe