Sparle si Soparle

miercuri, 26 noiembrie 2008

Sparle si Soparle

• Viceprimarul Toni Peştereanu din Costeşti a fost văzut lipind afişe PSD în timpul orelor de serviciu.

• Tot în timpul orelor de program mai mulţi salariaţi ai Şcolii Speciale Bistriţa şi ai Centrului de Îngrijire al Bătrânilor au plecat la Horezu. Programul lor de lucru era până la 15.30 dar au plecat de la 12.30 pentru că se grăbeau la o întâlnire cu...Ion Iliescu.

• Candidatul poreclit „ crocodilul” chiar de către colegii săi de partid a apelat la un deputat liberal pentru a primi sprijin....prin comunicate...ale unor instituţii. Liberalul l-a ajutat pe pesedist deşi acesta nu merita, mai ales că ateul crocodil a apelat şi la conducerea Episcopiei să pună presiune pe preoţi. Un fariseu!

•Comandantul Inspectoratului Judeþean de Poliţie Vâlcea, Florian Marin, dovedeşte cã rãspunde la comenzi politice. Omul aflat temporar la cârma poliþiei vâlcene a dat dispoziþie purtãtorului de cuvânt al instituţiei sã mediatizeze doar sesizãrile depuse la IPJ de cozile de topor PSD - iste din Colegiul Horezu, îndreptate împotriva viitorului deputat al zonei. Poliþistul şef  acþioneazã astfel teleghidat, uitând care este adevãrata menire a Poliţiei.

• O porţiune de drum judeţean, în lungime de 3, 5 kilometri, care leagă comunele Măciuca şi Stăneşti, ar fi putut fi asfaltată. Cu banii daţi de Guvernul Tăriceanu. Numai că Guvernul a alocat banii pentru acest drum prin Consiliul Judeţean. Iar tovarăşul Câlea a obligat salariaţii din subordine să deturneze aceste fonduri spre...drumuri comunale.

Din alte localităţi. Drumul dintre cele două comune din Colegiul Bălceşti a rămas deocamdată neasfaltat. Sperăm ca situaţia să se rezolve cumva în cele din urmă. Guvernul ar trebui să aloce bani direct primăriilor de acolo pentru a nu mai fi drenaţi politic de conducerea Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe