Pariu cu moartea

miercuri, 26 noiembrie 2008

Pariu cu moartea

Un bărbat de 41 de ani din comuna Mateeşti şi pierdut viaţa, iar viitorul său ginere, de 27 de ani din Bălceşti s-a ales cu dosar penal după ce vâlcenii s-au luat la întrecere cu maşinile. La sfârşitul săptămânii trecute, cei doi au făcut o înţelegere într-un bar din Mateeşti. Primul care ajungea la Rm. Vâlcea urma să primească 1000 de euro de la celălalt. Mihai Purdă s-a urcat într-un Seat şi, în goană spre municipiu, la câţiva kilometri de bar a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o curbă la dreapta şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Bărbatul a murit pe loc. Poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. Celălalt şofer, Cornel Călin s-a răsturnat şi el cu maşina în aceeaşi curbă, dar a suferit doar răni uşoare, părăsind imediat locul accidentului. Poliţiştii au reuşit să-l prindă la câteva ore.

În prezent, tânărul este cercetat în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu atât pentru că a părăsit locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa viitorul lui socru, dar şi pentru că nu avea permis de conducere. Bărbatul nu era la prima abatere de acest fel. În urmă cu o săptămână, Călin a mai fost prins conducând un autoturism pe drumurile publice fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe