Oamenii îl vor pe Emilian Frâncu senator în Colegiul de Nord Brezoi-Horezu

miercuri, 26 noiembrie 2008

Pentru că a făcut ceea ce a promis,

Oamenii îl vor pe Emilian Frâncu senator în Colegiul de Nord Brezoi-Horezu

Pentru că îşi respectă electoratul , Emilian Frâncu are proiecte care ţin cont de nevoile oamenilor

Oamenii vin cu încredere către  candidatul pentru Senat pe Colegiul de Nord Brezoi-Horezu , vin pentru că l-au văzut de atâtea ori în localităţile lor şi ştiu că a folosit votul din 2004 pentru a ajuta  judeţul  Vâlcea. Vin pentru că s-au săturat de minciunile altora şi pentru că au încredere  în Emilian Frâncu , în dorinţa sa de a schimba în bine viaţa oamenilor din acest colegiu.
   
Pentru problemele sociale ale oamenilor , Emilian Frâncu îşi propune   să contribuie la creşterea pensiilor în aşa măsură încât acestea  să depăşească semnificativ efectul scumpirilor produselor. " Voi iniţia o  propunere legislativă care să introducă o  pensie socială pentru persoanele care au fost casnice sau au locuit în regiuni  necooperativizate dar şi pentru  cele care acum primesc tot felul de ajutoare sociale" a declarat Emilian Frâncu. 

La Nicolae Bălcescu a reuşit deja să aducă fonduri (18,6 miliarde de lei)  pentru construirea unui  cămin de bătrâni  şi doreşte să facă acelaşi lucru şi pentru  alte localităţi: Brezoi, Berislăveşti, Perişani, Mateeşti, Cernişoara şi Horezu. " Există persoane vârstnice care nu mai au pe nimeni şi care au dreptul la o bătrâneţe decentă în care să beneficieze de îngrijire medicală, atenţie şi comfort.  De aceea voi stimula printr-un act normativ şi ONG-urile care asigură vizite la domiciliu persoanelor vârstnice fără rude apropiate şi care oferă ajutor şi consiliere." a mai spus Emilian Frâncu.
  
Candidatul la Senat pe Colegiul de Nord Brezoi-Horezu are în vedere  şi educaţia.  Printre alte proiecte, pentru   că ştie că în judeţ este mare nevoie de forţă de muncă  specializată , va încuraja dezvoltarea învăţământului profesional şi tehnic ( Şcoli de Arte şi Meserii).  Îşi propune , de asemenea să iniţieze un proiect de lege care să asigure fonduri importante (15 000 de Euro) pentru dascălii care vor migra de la oraş în comuna unde profesează şi, construindu-şi o casă, vor rămâne să locuiască acolo. Emilian Frâncu nu va neglija în continuare reabilitarea şcolilor, modernizarea acestora, înfiinţarea de noi grădiniţe şi construirea de săli de sport.
 
De câte ori  se întâlneşte cu cetăţenii Emilian Frâncu mai află despre unele din problemele lor şi caută soluţii reale. Nu face promisiuni fără acoperire. La Şerbăneşti,  zilele trcute  un tânăr i-a spus că deşi nu simpatizează PNL  va merge la vot şi va vota Emilian Frâncu -Senator, pentru că l-a văzut de atâtea ori şi ştie că a făcut treabă. La Bogdăneşti, Maria Teodorescu, de 89 de ani  a spus că deşi îi e greu să se deplaseze va merge cu familia la vot pentru a-i da votul liberalului vâlcean. Şi cazurile întâlnite prin colegiul de nord sunt nenumărate. Unii se străduiesc într-o lună de campanie să promită că vor face ce n-au făcut patru ani. Nu este cazul lui Emilian Frâncu. Pe el îl recomandă faptele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe