Laurenţiu Coca, senatorul Sudului

miercuri, 26 noiembrie 2008

Laurenţiu Coca, senatorul Sudului

        Pentru ing.Laurenţiu Coca, candidatul PSD pentru funcţia de senator pe Colegiul Bălceşti-Drăgăşani, sfârşitul săptămânii a fost unul plin de muncă alături de staff-ul său.

        Sâmbătă, 22 noiembrie 2008 Laurenţiu Coca s-a aflat la Berbeşti în Înteprinderea Minieră alături de candidatul pentru funcţia de deputat din partea PSD pe zona Bălceşti, Dan Mazilu, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea la o mare Adunare populară. Candidatul pentru funcţia de senator, ing. Coca Laurenţiu a ajuns acolo cu un gând bun şi o lacrimă în suflet pentru minerii de la Petrila.

        „Dacă nu aş fi ales să fiu fotbalist poate astăzi mă aflam cu ei în mină sau mai rău eram printre cei răniţi sau morţi în accidente miniere.” a declarat  Laurenţiu Coca.

        În ziua de duminică, 23 noiembrie a.c., candidatul PSD a mers şi prin alte localităţi: oraşul Drăgăşani şi comunele: Suteşti, Mitrofani, Creţeni, Orleşti, Ioneşti.

        La Creţeni un bătrân i-a zis lui Laurenţiu Coca: „Tată, tu ai venit şi săptămâna trecută pe la noi şi aşa cum ai promis iată că eşti din nou la mine la poartă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe