Zvetlana Preoteasa punctează pentru liberali

duminică, 23 noiembrie 2008

Zvetlana Preoteasa punctează pentru liberali

Colegiul Drăgăşani va vota aşa cum trebuie

Zvetlana Preoteasa este singura femeie din Vâlcea care are şanse de a ajunge în Parlament. Conducerea judeţeană a PNL i-a atribuit prin vot poziţia de candidat în Colegiul Drăgăşani un colegiu în care liberala nu activase politic în ultimii ani, într-o regiune în care PNL deţine un număr mic de primari şi în care la ultimele locale primăria celui de a-l doilea municipiu din Vâlcea a fost pierdută de PNL în favoarea PSD.

Cu toate că avea un program extrem de încărcat în Capitală  ,funcţia de secretar de stat în Ministerul Învăţământului lăsându-i puţin timp de campanie electorală Zvetlana Preoteasa a muncit zi de zi în precampanie şi campanie având wekenduri uneori de-a dreptul epuizante. A parcurs zeci de kilometri pe jos prin satele din regiune, a acordat ajutor bisericilor ( la care ţine mult fiind soţie  de preot) ,administraţiilor locale ( indiferent de culoare politică a primarilor), şcolilor, grădiniţelor, cadrelor didactice, pensionarilor.

A discutat cu mii de oameni, a vorbit liber, a făcut o campanie de informare a votului uninominal, s-a confruntat cu echipe de  derbedei care îi rup noaptea afişele şi bannerele, s-a confruntat cu minciunile şi indolenţa unor contracandidaţi şi a reuşit să crească. Zi de zi. În sondaje. S-a făcut cunoscută, s-a făcut apreciată.

Săptămâna trecută am vozut reala bucurie a oamenilor simpli când s-au reântâlnit cu doamna ministru, bucuria de a dialoga şi sinceritatea din gesturile şi cuvintele ei dar şi a celor care îi promiteau votul. Sondajele arată că liberalii vor puncta serios în acest Colegiu iar decizia lor de a o desemna pe Zvetala Preoteasa în această zonă a fost una inspirată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe