Sparle si Soparle

duminică, 23 noiembrie 2008

Sparle si Soparle

• În Drăgăşani doi candidaţi umblă aiurea după cai verzi pe pereţi. Unul este controversatul fost deţinut Boby Marin iar celălat este doctorul Folea care se şi vede mare senator. Nici liberalii nu îl vor vota toţi. Prea se vorebeşte mult despre fel de fel de bani pe fel de fel de peensionări.

Liberali ntelectuali ştiu că Emilian Frâncu trebuie să ajungă senator, că PNL nu poata avea doi senatori în Vâlcea aşa că nu vor risipi voturile pe acest pesronaj care se plimbă prin Colegiu cu aere de Don Juan, se ţine scai de pesedişti ca să îl vadă lumea că dă mâna cu Ion Câlea, se ţine scai de oamenii Zvetlanei Preoteasa în speranţa că popularitatea ministrului liberal se va resfrânge cumva şi asupra lui se ţine scai de oamenii simpli care nu au chef să îi asculte minciunile.

• Unul dintre cei mai muncitori candidaţi în această campanie este pesedistul Laurenţiu Coca. Înconjurat de o echipă de tineri Laurenţiu a colindat fiecare sat din colegiul său, cel mai întins ca suprafaţă. A vorbit cu mii de oameni care au regăsit în el un om ca ei, un om simplu, muncitor, cu credinţă, modest. Efortul tânărului vicepreşedinte PSD trebuie apreciat cu atât mai mult cu cât tatăl său a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă şi este pe cale de a o suferi pe a doua.

• Mulţi candidaţi deşi au descoperit faptul că populaţia din zonele rurale nu ştie ( decât în mică parte) că va vota pe două buletine de vot nu au făcut nimic pentru a populariza faptul că fiecare cetăţean din fiecare localitate alege în 30 noiembrie un deputat şi un senator, că alegerea acestora se face pe două buletine de vot diferite şi că fiecare cetăţean poate alege un deputat de la un partid şi un senator de la acelaşi partid s-au de la un alt partid. Cel mai important este să alegi oamenii care au făcut ceva pentru comunitatea din care faci parte şi care locuiesc în zona respectivă.

• Patroni de firme din Bucureşti interesaţi de afaceri în Vâlcea l-au alimentat cu bani pe paraşutatul Cătălin Harnagea. Acesta va distribui în zilele următoare câte o mie de pelerine galbene în fiecare localitate din Colegiul Bălceşti. Şi nu numai atât. Suntem convinşi că se va umbla cu bani şi pe la reprezentanţii parttidelor din secţiile de votare. Dan Mazilu trebuie să fie atent ca numărătoarea să fie corectă şi să nu fie influenţată de bancnote cu miros de petrol!

• Sorin Giţă este la egalitate în sondaje cu milogul Zamfirescu. Dacă primarul Râmnicului va renunţa la mesele care seamănă a pomeni oferite pentru a ajuta un cadavru politic mincinos este de aşteptat ca fostul construcor al Hervilului, actualul primar al Vlădeştiului – Sorin Ghiţă să îl trimită definitiv la pensie pe fostul primar al Râmnicului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe