Sorin Ghiţă, deputatul râmnicenilor!

duminică, 23 noiembrie 2008

Sorin Ghiţă, deputatul râmnicenilor!

Pentru a doua zi consecutiv, inginerul Sorin Ghiţă, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord, s-a aflat în mijlocul locuitorilor din cartierul Nord din municipiul Râmnicu Vâlcea, însoţit din nou de un important staff de campanie. Astfel, joi, 20 noiembrie, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a străbătut pe jos mai multe străzi din cartierul Nord, printre care Rapsodiei, Nicolae Titulescu, Henri Coandă şi Constantin Brâncuşi, pentru a sta de vorbă cu oamenii din zonă şi pentru a le explica direct proiectul şi programul politic al viitorului deputat Sorin Ghiţă.

O doamnă s-a plâns de salariile mult prea mici pe care le au angajaţii din structurile Ministerului Apărării şi Ministerului de Interne în comparaţie cu pensiile pe care le încasează foştii salariaţi ai acestor structuri. Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a luat act de nemulţumirea doamnei, spunând că în Parlament va susţine o iniţiativă legislativă care să reglementeze situaţia tuturor salariilor din sectorul bugetar. În ceea ce priveşte sistemul de pensii, ing Sorin Ghiţă a propus ca raportul dintre pensia cea mai mică şi pensia cea mai mare să fie de 1 la 10, adică la o pensie minimă de 800 lei, pensia maximă ce va putea fi acordată în România să nu depăşească 8.000 lei.

Ajuns pe strada Nicolae Titulescu, lângă blocul H6 (în vecinătatea fabricii Hervil), Sorin Ghiţă a aflat de la oamenii care locuiesc în cele patru blocuri că autobuzele societăţii ETA traversează parcarea din faţa blocurilor, perturbând liniştea din zonă. Locuitorii şi-au exprimat totala nemulţumire faţă de atitudinea Primăriei Râmnicului, care nu a luat măsuri pentru devierea pe strada prinicipală a autobuzelor şi traficului greu. În plus, există un loc de joacă pentru copii lângă dispeceratul ETA care, potrivit oamenilor de aici, este total inutil întrucât există pericolul ca minorii să fie accidentaţi de autobuzele care traversează parcarea. O altă nemulţumire a locatarilor din blocul H6 se referă la câinii vagabonzi, care s-au înmulţit peste măsură, iar Primăria Râmnicului pare să stea cu mâinile în sân.

Inginerul Sorin Ghiţă a fost recunoscut de foarte mulţi oameni din cartierul Nord, de pe vremea când lucrau împreună la Întreprinderea de Echipament Hidraulic, la OLTCHIM, sau vechi prieteni, pe care candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord nu i-a mai văzut de foarte mulţi ani. „Sunt mulţumit şi fericit că oamenii mă recunosc, mă salută şi îmi urează succes. Aceasta este până la urmă cel mai mare câştig personal, şi voi fi foarte bucuros să le reprezint interesele acestor oameni în viitorul Parlament”, a declarat Sorin Ghiţă. Seara de joi, 20 noiembrie s-a încheiat la Clubul Pensionarilor din Nord, unde candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul nr. 1 Râmnic Nord a stat de vorbă cu preşedintele Mircea Vasiliu despre problemele pensionarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe